Fodbold

Belgier undskylder efter 'kyssebillede': - Vi skal være forsigtige

Hertha Berlin-spillerne var lidt for tætte under kampen mod Hoffenheim. Ritzau Scanpix

Nu forklarer den omstridte spiller, hvorfor han var så tæt på sin holdkammerat.

- Det var ikke et kys.

Sådan skriver Hertha Berlin-spilleren Dedryck Boyata om et af lørdagens mest omdiskuterede billeder, hvor han blev foreviget hoved mod hoved med sin holdkammerat Marko Grujic.

Efter kampen mod Hoffenheim fik belgieren nemlig massiv kritik for at være unødigt tæt på sin holdkammerat. Nu forklarer han selv situationen.

- Det var ikke et kys - og heller ikke en målfejring. Jeg undskylder for at røre Marko Grujic' hoved med mine hænder.

Der var derimod tale om noget helt andet.

- Jeg gav ham instruktioner om en dødbold. Vi skal helt sikkert være forsigtige, når vi spiller under de her forhold. Vi skal tilpasse vores måde at spille på og fejre mål, skriver han på sin Instagram.

- Vi er ikke robotter

Men det var ikke kun Boyata, der fik kritik.

Faktisk trak hele Hertha-holdet negative overskrifter for deres måde at fejre mål på i 3-0 sejren over Hoffenheim.

Stik imod den tyske ligaforenings anbefalinger fejrede de nemlig målene ved at omfavne hinanden. Klubbens serbiske angriber Vedad Ibisevic mener, at følelserne løb af med ham og holdkammeraterne.

- Vi har ventet lang tid på at spille igen, og så scorer man. Det er sådanne øjeblikke, man lever for som angriber, så det var meget svært for mig personligt at kontrollere mine følelser.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kunne styre det i det øjeblik, men vi er passionerede fodboldspillere og ikke robotter, siger han ifølge Bulinews.

Målet til 1-0 blev fejret i samlet flok.

Hertha Berlin tog med sejren et afgørende skridt væk fra bunden af tabellen og har nu otte point ned til nedrykningsstregen.