Fodbold

Robert Skov færdig som venstre back

Robert Skov skiftede til Hoffenheim fra FCK. Daniel Roland / Ritzau Scanpix

I sin første sæson for Hoffenheim har Robert Skov været meget fleksibel, men det er slut nu, slår hans chef fast.

Den danske landsholdsspiller Robert Skov har bidt sig fast i Hoffenheims offensiv.

Sådan lyder meldingen fra Bundesliga-klubbens træner, Alfred Schreuder, på et pressemøde fredag.

- Jeg er virkelig tilfreds med Robert Skov. Han gjorde et godt arbejde på venstrebacken, men jeg vil gerne bruge ham længere fremme på banen i fremtiden. Robert er en ekstremt farlig angriber, som volder modstanderne mange problemer, siger Hoffenheim-træneren.

I denne Bundesliga-sæson har Skov spillet ni af sine kampe på venstrebackpladsen, siden han skiftede FC København ud med den tyske klub.

Og selvom den målfarlige dansker gik fra at være topscorer i Superligaen til at have flere defensive forpligtelser i Bundesligaen, klagede han ikke, da TV 2 SPORT spurgte ham til situationen i november sidste år.

- Jeg synes, jeg har en spændende rolle nede i Hoffenheim. Jeg spiller på en ny position, som jeg lærer rigtig meget af. Jeg er ikke kræsen eller for fin eller noget som helst. Det er spændende, og jeg lærer noget nyt hver dag, sagde Skov.

Hoffenheim fik en dårlig genopstart på sæsonen, da de løb ind i en 0-3-afklapsning på hjemmebane til Hertha Berlin i lørdags. Denne lørdag møder de SC Paderborn 07 på udebane.

Hoffenheim, der også har Jacob Bruun Larsen på holdet, er nummer ni i ligaen. Der resterer otte kampe.