Fodbold

Yussuf Poulsen har trænet hårdt i coronapause: - Jeg vidste, jeg skulle gøre noget

Yussuf Poulsen har trænet ekstra hårdt i de seneste måneder, hvor han især har fokuseret på sine afslutninger og kondition.

Yussuf Poulsen er kommet stærkt tilbage efter coronapausen.

I søndags var han anfører og scorede målet i 1-1-kampen hjemme mod Freiburg, da Bundesligaen blev genstartet efter coronapausen.

Det kommer efter en periode inden coronapandemien, hvor Poulsen ofte var på bænken i kampene. Den rolle ønskede han at ændre på, og han trænede derfor ekstra i de to måneders coronapause på sine afslutninger og sin kondition.

- Jeg har nok ambitioner til ikke bare at lade tingene stå stille. Jeg vidste, at jeg skulle gøre noget for at ændre situationen, siger han til tyske Kicker.

- Det behøvede ingen at fortælle mig, og derfor har jeg heller ikke haft samtaler med nogen om dette.

Yussuf Poulsen kan som den første spiller opnå 250 kampe for klubben, hvis han får spilletid i søndagens bundesligakamp ude mod Mainz.

Vil ikke væk fra Leipzig

Efter den nyvundne tillid fra klubbens side har han da heller ikke planer om at skulle et andet sted hen, og dette har Yussuf Poulsen allerede afvist én gang.

Og nu slår den 25-årige danske landsholdsangriber endnu en gang fast, at han vil blive i bundesligaklubben.

- Jeg stræber ikke efter et skifte, uanset hvordan det går i de sidste otte kampe, siger Yussuf Poulsen i fredagens udgave af Kicker.

Han tager generelt afstand fra de rygter, der har været om, at han ville prøve noget nyt til sommer efter syv år i Leipzig.

- Der er nul-komma-nul sandhed i det. Jeg har aldrig haft et skifte i tankerne, og det har jeg stadig ikke, siger han.

Yussuf Poulsens kontrakt med Leipzig løber lidt over to år mere.

Leipzig er nummer fire i Bundesligaen med 51 point efter 26 kampe. Bayern München topper tabellen med syv point mere.