Fodbold

Barcelona-træner svarer Messi igen: - Vi kan godt vinde Champions League

Lionel Messi mener, at FC Barcelona skal spille bedre, hvis de skal vinde Champions League. Quique Setién mener dog, at de sagtens kan vinde nu.

- Jeg har aldrig tvivlet på den trup, vi har, og jeg har ingen tvivl omkring, at vi kan vinde alt, hvad der er tilbage. Men ikke hvis vi spiller på den måde, som vi har gjort.

Sådan sagde Lionel Messi 15. maj til spanske Sport. Her forklarer han, at spillerne skal forbedre sig, hvis de skal ende med at tage Champions League-pokalen med hjem til Barcelona, når turneringen igen bliver optaget.

FC Barcelonas cheftræner, Quique Setién, er dog ikke helt enig med sin store, argentinske stjerne. Han mener også, at der er områder, hvor de kan blive bedre, men understreger samtidig, at han er sikker på, at de kan vinde turneringen.

- Messis ord har skabt stor debat, tror jeg, siger Setién til BeIn Sport ifølge Goal.

- Vi er sikre på, at vi kan vinde Champions League. Vi skal forbedre nogle ting, men vi er uden tvivl sikre på, at holdet har potentialet til at vinde Champions League.

- Vi kan vinde det. Vi er overbeviste om, at vi kan vinde Champions League. Selvfølgelig kan vi det, understreger han.

Min mening er baseret på, at jeg har været heldig med at spille i Champions League hvert år, og jeg ved, det ikke er muligt at vinde den ved at spille, som vi har gjort

Lionel Messi fra 15. maj

Svær returkamp mod Napoli venter

Champions League er lige nu suspenderet på grund af coronapandemien.

Inden pausen var Barcelona nået til kvartfinalen, hvor de møder Napoli. Det første opgør endte 1-1, hvor Antoine Griezmann scorede for Barcelona, imens Arturo Vidal fik rødt kort.

Der er endnu ikke en dato for returopgøret på Camp Nou, men UEFA regner med, at det bliver engang i august.

Men ifølge Messi har de altså noget, de skal have kigget på inden det opgør.

- Alle har deres egen mening, og man skal respektere dem alle. Min mening er baseret på, at jeg har været heldig med at spille i Champions League hvert år, og jeg ved, at det ikke er muligt at vinde den ved at spille, som vi har gjort, sagde Messi i midten af maj.

Lionel Messi forklarede desuden til spanske Sport, at Quique Setién måske har misforstået, hvad argentineren tidligere havde sagt.

Det er ikke første gang, at fodboldstjernen rager sig uklar med nogle i Barcelonas ledelse. Tilbage i marts, da spillerne forhandlede om en lønnedgang, blev det lækket, at Messi og de øvrige spillere ikke ville gå ned i løn. Dette var argentineren ude at afvise, hvor han sendte en stikpille til klubbens ledelse.