Fodbold

Balotelli snart fortid i Brescia: - Vi er skuffede over ham, siger klubejer

Efter en skuffende sæson og manglende fremmøde til træning, forventer Brescia-ejer Massimo Cellino, at Balotelli snart er fortid i Serie A-klubben.

Navnet Mario Balotelli bringer i fodboldens verden blandede følelser frem.

Da det kom frem sidste sommer, at den kontroversielle angriber flyttede tilbage til hjembyen Brescia for at spille fodbold, fik det tårerne til at trille hos Balotellis mor.

Vi er skuffede over ham

Massimo Cellino, Brescia-ejer

Men allerede et år senere bringer Balotelli alt andet end glæde hos den italienske bundklub.

Efter han er udblevet fra træning de seneste dage, er Brescias ejer, Massimo Cellino, nu kommet på banen med et par kommentarer om situationen.

- Han er en underlig gut. Han har ikke længere sit hoved hos os, og jeg tager hans afsked for givet. Det er ikke nødvendigvis så anderledes fra det, han ellers har lavet i sin karriere – han er bare lidt anarkistisk, siger Cellino ifølge football-italia.net i tv-programmet 'Qui Studio a Voi Stadio'.

Brescia er i øjeblikket sidst i Serie A, og derfor havde Cellino forventet Balotellis afsked uanset hvad.

- Hans kontrakt bliver automatisk annulleret, hvis vi rykker ned i Serie B, så hvis man tager vores nuværende situation i betragtning, er han med al sandsynlighed fri på markedet i næste sæson.

Ikke bare et mediestunt

Som ung blev Balotelli udråbt til at blive Italiens nye målmaskine, men uden for banen har han siden været mest kendt for at skabe problemer for sig selv.

Da han vendte hjem sidste sommer, var det klubbens håb, at han ville vokse med opgaven og blive mere moden, men Massimo Cellino er ikke tilfreds med angriberens fem scoringer i 19 kampe.

- Vi hentede ham ikke bare som et medie-stunt. Vi troede virkelig på, at han kunne have givet et vigtigt bidrag på banen. Fordi jeg kan lide ham, troede jeg, at han kunne skabe noget for sig selv i Brescia. Vi er skuffede over ham, siger Cellino.

Mario Balotelli kom til Brescia efter tre år i fransk fodbold, hvor han senest spillede for Marseille. Tidligere har han også spillet i storklubberne AC Milan, Inter, Manchester City og Liverpool.