Fodbold

Sådan så det ud, da Superligaen begyndte igen i Aarhus

Langt om længe ruller Superliga-bolden igen. Første kamp endte 1-1 mellem AGF og Randers FC. Vi har samlet de bedste billeder fra kampen.

Det er en glædens dag for danske fodboldfans. Superligaen er endelig i gang igen.

I genstartens første kamp tog AGF hjemme imod lokalrivalerne fra Randers FC. Det plejer at være lig med høj stemning på tribunerne. Men i dag var det under helt andre forhold.

Se billederne fra den usædvanlige kamp her.

Ikke meget var, som det plejede. Spillerne klædte inden kampen om i telte i stedet for den normale spilleromklædning.
Fans kunne via storskærme bakke spillerne op hjemme fra deres stuer.
Dagen inden kampen satte AGF med hjælp fra deres fans også papfigurer op, som fans havde dekoreret eller sat deres eget ansigt ind på.
Papfigurerne på tribunerne betød, at AGF-spillerne slap for piften og buhråb, da Simon Piesinger fra midtercirklen bragte Randers på 1-0 efter 36 minutter.
På de virtuelle tribunerne blev der drukket bitre Ceres Top-slurke efter Randers-målet, som må betragtes som et drop af aarhusianernes svenske målmand, William Eskelinen.
I de mange nærkampe blev spillerne nødt til at lukke øjnene for de normale forholdsregler.
Også lidt væk fra stadion var der gang i den. På Tangkrogen kunne AGF-fans følge kampen på storskærm fra deres bil - endda med mulighed for at få leveret en stadionplatte til døren.
AGF havde deres chancer, men formåede i lang ikke at forkæle tilskuerne hjemme i sofaerne.
Men i tillægstiden kom forløsningen for hjemmeholdet. Patrick Mortensen bringer gæsterne på 1-1 - til stor glæde på Zoom-skærmene.
Skuffede Randers-spillere efter kampen. De må gå derfra med et enkelt point efter den sene scoring til 1-1, som også blev slutresultat. 
AGF har med dagens 1-1-kamp ikke formået at slå Randers i klubbernes seneste 13 opgør.