Fodbold

Watford-anførers bekymring mødt med kritik: - Håber din søn får coronavirus

Troy Deeney er ikke længere afvisende over for at vende tilbage til træningen med holdkammeraterne.  Phil Noble / Ritzau Scanpix

Efter flere samtaler med landets førende overlæge åbner Watford-anfører Troy Deeney nu for at vende tilbage til træningen igen.

Da Premier League tidligere på måneden genoptog træningen, nægtede Watford-anføreren Troy Deeney at vende tilbage til græsbanerne af frygt for at smitte sin søn, der er født for tidligt og har åndedrætsbesvær.

Men nu er meldingen fra den 31-årige angriber en helt anden.

- Jeg sagde kun, at jeg ikke ville tilbage i den første uge. Folk tog det som om, at jeg aldrig ville komme tilbage, siger Troy Deeney til Sky Sports og uddyber:

- Men potentielt kommer jeg til at starten næste uge, selv hvis det bare er for at have en samtale. Jeg har haft en dialog med alle spillerne og lederne.

Folk skrev, at de håbede, at han fik coronavirus

Troy Deeney

Samtaler med overlæge

Det er blandt andet samtaler med Dr. Jonathan Van-Tam, den engelske regerings ledende overlæge, der har skabt tryghed for Troy Deeney.

- Den første samtale, jeg havde med ham, var måske for tre uger siden. Den sidste samtale, jeg havde, var i fredags, og her havde han meget mere information og detaljerede analyser.

- Så det fyldte mig med selvtillid, at han forsøger sit bedste for at sikre sig, at vi har al den information, vi skal bruge.

'Jeg håber din søn får coronavirus'

I interviewet afslører Watford-anføreren også, at han har oplevet en del modstand efter han udviste bekymring om fodboldens genstart. Udover at være blevet råbt ad på gaden, har han også læst nogle grimme kommentarer på de sociale medier.

- Jeg så nogle kommentarer, der handlede om min søn, hvor folk skrev, at de håbede, at han fik coronavirus. I en tid, hvor det handler meget om mentalhelbred, siger alle, at man bare skal åbne op. Danny Rose gjorde det, og jeg gjorde det, og vi har kun fået hårde kommentarer med på vejen, siger Tror Deeney.

Premier League kom onsdag et skridt tættere på en genstart, da det blev tilladt for klubberne at træne igen med fysisk kontakt.

Nu arbejdes der på, hvordan og hvornår sæsonen kan genoptages. Der resterer 92 kampe i sæsonen.