Fodbold

Fem udskiftninger vil være en ulempe for Barcelona, mener manager

I LaLiga bliver det også muligt at lave fem udskiftninger i en kamp. Men det kommer ikke til at gavne Barcelona, siger manager Quique Setien.

Midt i sæsonen sendte coronapandemien fodboldklubber verden over på en tvungen ferie.

Det betyder, at spillerne efter genstarten af ligaen er langt fra deres normale kampform. Samtidig har de et tætpakket kampprogram. Derfor er det blevet vedtaget, at man i løbet af en kamp må skifte fem spillere i stedet for de sædvanlige tre.

Alt andet lige en fordel for de fleste klubber, men ikke for Barcelona, hvis man spørger den spanske storklubs manager, Quique Setien.

- Jeg tror, ​​dette vil gøre os mere skade end gavn, siger Setien ifølge Goal.

Han mener, at holdet fysiske fordel ikke på samme måde vil give dem en overhånd i tætte kampe.

- Mange kampe bliver afgjort i de sidste minutter. Med denne ændring vil konkurrenter kunne have flere friske spillere i denne fase af kampen, hvor vi har en tendens til at drage fordel af deres træthed, siger Setien.

Barcelona er med 63 mål det mest scorende hold i La Liga. Naturligvis anført af Lionel Messi, der har scoret 19 gange.

Forspring på to point

Med 11 kampe tilbage i LaLiga indtager FC Barcelona lige nu førstepladsen - to point foran rivalerne Real Madrid.

Messi, Braithwaite og resten af Barcelona-mandskabet skal i første kamp efter genstarten en tur til Mallorca lørdag den 13. juni. Og selvom den lange pause selvfølgelig er en streg i regningen, mangler der ikke motivation i Barca-truppen.

- At være så længe ude uden at spille er en motivation i sig selv. Situationen har gjort det muligt for spillerne at hvile mentalt og eliminere stress, siger Setien.

LaLiga skydes allerede i gang den 11. juni, hvor Sevilla hjemme tager imod Real Betis.