Fodbold

Bundesliga-spiller færdig for sæsonen – blev skadet efter 25 sekunder

Det blev et kort gensyn med grønsværen for norske Julian Ryserson, der efter 25 sekunder udgik med en skade, der nu holder ham ude resten af sæsonen.

Nogle gange går det rigtig stærkt i fodbold.

Og det gjorde det i den grad også for Union Berlin-spilleren Julian Ryerson i søndagens kamp mod Gladbach.

En time havde nordmanden siddet på bænken og set holdkammeraterne komme bagud 3-1, før han blev skiftet ind i det 60. minut.

Men det blev en meget kort fornøjelse, for efter bare 25 sekunder faldt han til jorden med et højt skrig.

Årsagen var en tackling sat ind af Gladbachs Florian Neuhaus, hvor knæskallen gik af led.

- Jeg blev lidt overrasket over, at han kom glidende bagfra, men det er sådan noget, som sker. Man kan ikke gardere sig mod det, siger Julian Ryerson til TV 2 Norge.

Må se til fra bænken

Skaden har vist sig ikke at være så slem som først frygtet. Dermed slipper nordmanden for at skulle gennemgå en operation.

- Det går overraskende godt. Det gør selvfølgelig ondt, men jeg har ikke haft behov for smertestillende. Det var hurtigt sådan efter kampen. De har fantastiske faciliteter i Gladbach, og jeg var ude af MR-maskinen, før kampen var slut. Alt, hvad der skete bagefter, var fantastisk.

Men selvom det går bedre, så står Ryerson alligevel over for en længere pause, der betyder, at han må tage plads på bænken resten af sæsonen. Og det er noget, der ikke huer ham, fordi klubben endnu ikke er sikre på at undgå nedrykning.

- Det er tungt, selvfølgelig. Det er ærgeligt ikke at kunne bidrage nu, hvor det er afgørende for klubben.

Med kun fem kampe tilbage i sæsonen er Union Berlin på en 14. plads med fire point ned til nedrykningspillet.