Fodbold

Delaney om 'perfekt Haaland': - Han er nogle gange irriterende

Thomas Delaney er fuld af ros, når snakken falder på klubkammeraten Erling Haaland, selvom han til tider kan være irriterende.

Han har været på de fleste fodboldlæber i denne sæson.

Norske Erling Braut Haaland har smadret rekorder på stribevis med sin mange mål hos Salzburg og Dortmund, og det har ganske naturligt kastet meget interesse fra medierne af sig.

Derfor er det heller ikke unaturligt, at den danske Dortmund-kollega Thomas Delaney bliver spurgt ind til den unge komet.

Landsholdsspilleren Thomas Delaney har efter genopstarten af den tyske Bundesliga nemlig haft masser af tid sammen med Erling Haaland. Og danskeren er fuld af roser til nordmanden til trods for, der er noget, der går ham på.

- Jeg oplever en ung mand, der gør alt, hvad han kan for at forbedre sig. Han er nogle gange irriterende, fordi alt bare skal være perfekt med mere træning og bedre kost, siger Delaney i en ESPN-podcast ifølge Sport1.

Selvom Haalands perfektionistiske tilgang er et irritationsmoment for Thomas Delaney, så er han hovedsageligt bare imponeret af den 19-årige angriber, der er søn af Alf-Inge Haaland, som spillede i både Leeds og Manchester City i sin aktive karriere.

- Jeg tror bestemt, ​​at han drager fordel af at have folk omkring sig - især hans far - der ved, hvordan tingene fungerer i fodbold. Jeg behøver jo ikke engang at nævne Erlings statistikker.

Både Haaland og Delaney har været med fra start hos Dortmund efter coronapausen.

Jadon Sancho og Erling Haaland fejrer et mål i coronafacon.

Sancho begynder at mærke presset

Det står i kontrast til det engelske talent Jadon Sancho, der har startet alle tre kampe for Dortmund efter pausen på bænken.

Thomas Delaney mener, at den unge englænder, der er rygtet til alverdens storklubber, for alvor begynder at mærke presset.

- Helt klart et af de største talenter, jeg har spillet med. Der er meget pres med det talent, og jeg tror, ​​at han begynder at føle det gennem det engelske landshold og klubber, der er interesseret i ham, siger Delaney om Sancho til samme medie.

Dortmund vandt de første to kampe efter coronapausen. Efterfølgende løb de ind i førerholdet fra FC Bayern, hvor Joshua Kimmich sikrede en 1-0-sejr for Bayern.

Søndag kom Dortmund dog oven på igen, da de i et målshow nedlagde bundproppen Paderborn med 6-1. Dermed indtager Delaney og co. lige nu andenpladsen i Bundesligaen med syv point op til Bayern München.

Erling Braut Haaland var ikke med i kampen på grund af en skade.