Fodbold

Stortalents kølige svar tog fusen på Real Madrid

17-årige Harvey Elliot var på besøg i Real Madrid, som var interesseret i stortalentet. Men et møde med Sergio Ramos lokkede ikke.

Liverpool er heldige at have sikret sig Harvey Elliots signatur sidste år.

Det er i hvert fald ikke hver dag, man ser så ung en spiller vise så stor loyalitet overfor sin favoritklub, som da Elliot besøgte Real Madrid.

Harvey Elliot fik sin Premier League-debut for Fulham for et år siden. Blot 16 år og 30 dage gammel blev han hermed den yngste debutant nogensinde i Premier League.

Men Fulham var på vej ned i den næstbedste række og kunne ikke holde på deres stjernefrø, da flere storklubber stod i kø for at sikre sig den teknisk dygtige kantspiller.

Nej tak til Ramos

En af dem var Real Madrid, som inviterede Elliot på besøg i den spanske hovedstad med henblik på at hente ham til klubben.

På sit besøg blev han tilbudt at møde Real Madrids anfører, Sergio Ramos.

- Nej, ellers tak. Jeg kan ikke lide ham, efter det han gjorde mod Salah, svarede Elliot ifølge The Athletic.

Elliot var i Kiev og se Champions League-finalen mellem Real Madrid og Liverpool i 2018. Her kunne han fra tribunen se en grædende Mohamed Salah gå fra banen med en skade efter en duel med Sergio Ramos.

Og et år efter blev det altså et pænt nej tak til at møde Madrid-kaptajnen.

Mens de garanteret stadigvæk var i chok i Real Madrid, skrev Elliot under med Liverpool.

Når man scroller igennem Elliots Instagram-profil, kommer valget nok heller ikke som den store overraskelse. 'Born a red', skriver Elliot til et billede, hvor han som helt ung er iklædt en Liverpool-trøje.

'Han bliver vækket til live, når han spiller fodbold'

Liverpools karismatiske manager, Jürgen Klopp, har også kun roser tilovers for sit unge stortalent efter nogle gode præstationer i en håndfuld pokalkampe.

- Han er et exceptionelt talent og en fin fyr. Det er let at blive overbevist, når du ser Harvey til træning. Han kunne have skrevet under med hvem som helst, men han ønskede at komme til Liverpool, siger Klopp.

Udover at Liverpool er Harvey Elliots favoritklub, ville han rigtig gerne spille under Klopp, som i sin tid i Liverpool på kort tid har forvandlet talenter til stjerner.

Og noget tyder på, at han kan blive den næste i rækken, hvis han lytter til de flotte ord fra Liverpools tidligere U23-træner Neil Critchley.

- Hans bedste egenskab, og det lyder måske lidt fjollet, er hans kærlighed til sporten. Han bliver vækket til live, når han spiller fodbold. Han er rask og begavet, men smutter ikke udenom det hårde arbejde.

- Han er en spiller som gør alt for holdet, lige meget om han spiller på et fuldt Anfield eller nogle få hundrede på træningsanlægget, siger Critchley.

Den unge offensivspiller har primært spillet for Liverpools U23-hold, men har også optrådt for klubbens førstehold syv gange.