Fodbold

Forbandet Brøndby-træner: - Skulle have hamret igennem og sagt 'ud med dig'

Niels Frederiksen erkender, at det var hans ansvar, at Mensah ikke blev udskiftet. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Kevin Mensah blev skadet og måtte lade sig udskifte med 20 minutter tilbage af kampen mod SønderjyskE. Niels Frederiksen påtager sig ansvaret for det.

Pludselig stoppede Brøndby-spilleren Kevin Mensah op, tog sig til baglåret, imens hans ansigtsudtryk viste, at den ikke var helt god.

Venstrebacken blev udskiftet efter 70 minutters spil i kampen mod SønderjyskE, og det ærgrer Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, da Mensah kort forinden havde fortalt, at han mærkede noget i sit ene ben.

- Jeg er lidt forbandet over det. Jeg må kigge lidt indad. I minutterne inden havde vi en kommunikation med ham, hvor han sagde: 'Jeg synes sgu, jeg kan mærke et eller andet,' siger Niels Frederiksen til TV 3 Sport.

Niels Frederiksen fortæller videre, at han spurgte Mensah, om han kunne spille videre, og det mente forsvarsspilleren, at han kunne.

Brøndby-træneren erkender dog efter kampen, at han bare skulle have taget ham ud i stedet for at tage chancen.

- Jeg skulle bare have hamret igennem og sagt: 'Ud med dig.' Kevin er en type, som er udsat for de her fiber- og muskelskader, fordi han er så spændstig og hurtig. Så det var dumt. Det er mit ansvar, siger Frederiksen.

Brøndby-træneren kunne ikke fortælle noget om skadens omfang, men han troede, at der var tale om en muskelskade.

Brøndby forsvarede sejren hjem

Skaden betød, at Brøndby-spillerne måtte kæmpe ekstra hårdt, da de ihærdigt forsøgte at forsvare en 1-0-føring, som Jesper Lindstrøm havde sikret ni minutter inden Mensahs skade.

Det hårde arbejde gav pote, og Brøndby hentede tre point med sejren.

Dermed er Brøndby tilbage på 3F Superligaens fjerdeplads, mens SønderjyskE sikkert og vist ender på 11.-pladsen, når sidste runde af grundspillet er overstået søndag.

Niels Frederiksen ærgrer sig over, at han ikke udskiftet Kevin Mensah.