Fodbold

Frankfurt-spiller scorer 17 sekunder efter indskiftning

Werder Bremen indkasserede det første nederlag i fire kampe, da gæstende Frankfurt sejrede med 3-0 efter blandt andet en lynscoring.

Sejr, uafgjort, sejr. Det var udbyttet af nedrykningstruede Werder Bremens tre seneste kampe efter coronapausen, og dermed er holdet helt inde i kampen om overlevelse i Bundesligaen.

Men onsdag aften fik de lovende takter en brat opbremsning, da holdet på hjemmebane tabte 0-3 til Eintracht Frankfurt.

Med fem spillerunder tilbage har Werder tre point op til Mainz, som befinder sig lige over nedrykningsstregen. Imellem de to hold ligger Fortuna Düsseldorf, mens Paderborn skraber bunden.

Højdepunktet i kampen faldt med cirka ni minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Her blev østrigske Stefan Ilsanker skiftet ind i stedet for Sebastian Rode. 17 sekunder senere lå bolden i Bremens mål. Ilsanker med sidste fod på bolden efter et hjørnespark.

Ifølge OptaFranz, der har en stor database for statistikker, er Ilsankers mål det hurtigste siden 2004, hvor der blev begyndt at samle data omkring det.

Ilsanker scorede endda endnu et mål, da han i tillægstiden headede bolden i nettet. Ligeledes på en dødbold.

Milan-lejesvend først på tavlen

Udover det var en meget lige kamp, hvor begge hold kom frem til udmærkede chancer, men hvor afslutningerne savnede skarphed.

Den kom i anden halvleg, men kun for gæsterne.

Her scorer Ilsanker efter 17 sekunder på banen.

Portugiseren André Silva, som er lejet i AC Milan, headede et flot hovedstød ind til 1-0 efter en god times tid.

En fremragende dribletur af Mijat Gacinovic lidt efter skaffede ham en afslutning i fri position. Men han sparkede forbi og glippede muligheden for et fremragende 2-0-mål.