Fodbold

Skuffet Riddersholm efter Brøndby-scoring: - Selvfølgelig var der frispark

Det er ikke første gang i karrieren, at Glen Riddersholm er uenig med dommeren.  Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm er slet ikke i tvivl om, at SønderjyskE skulle have haft et frispark i situationen kort forinden Brøndbys 1-0-scoring tirsdag aften.

Det blev ikke den ønskede genopstart for SønderjyskE og Glen Riddersholm, da de tirsdag var et smut forbi Brøndby Stadion.

Sønderjyderne måtte nemlig tage hjem med et 1-0-nederlag i bagagen. Står det til SønderjyskE-træneren Glen Riddersholm, så burde Brøndby dog slet ikke have fået den eneste og afgørende scoring i kampen.

Inden Lasse Vigen sendte en lang bold i dybden til indskiftede Jesper Lindstrøm, gik Brøndby-spilleren Josip Radosevic ekstra hårdt til SønderjyskE-backen Joao Pereira. Og i den situation blev der begået en forseelse, mener Riddersholm.

- Det var selvfølgelig skuffende, de skulle score på den måde, som de gjorde. Jeg er ret overbevist om, der var frispark, så det er jeg rigtig, rigtig ærgerlig over, sagde han umiddelbart efter kampen til Ritzau.

Og da den tidligere FC Midtjylland-træner efterfølgende kom i nedtaktsstudiet på TV3+, blev han blot endnu mere overbevist om sin påstand.

- Selvfølgelig er der frispark, siger Riddersholm, da han ser situationen på en skærm.

- Defensivt kunne vi håndtere situationen dygtigere. Det er der slet ingen tvivl om. Men der sker også det, at hvis man synes, der er klart frispark, så stopper man op.

Brøndby-sejren betød, at holdet fra Vestegnen i høj grad holdt håbet om bronzemedaljerne i live. Det er nu blot tre point, der adskiller AGF, Brøndby og FC Nordsjælland på tredje-, fjerde- og femtepladsen.

Omvendt ligger SønderjyskE nu nummer 11 i Superligaen, hvorfor nedrykningstankerne må begynde at presse sig på i Haderslev.