Fodbold

Balotelli kræver løn udbetalt: - Han må være den eneste i Europa

Mino Raiola, der er agent for Mario Balotelli, forklarer, at det er ganske normalt at efterlyse sin løn, når man ikke er blevet betalt i tre måneder.

Se Serie A på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY fra lørdag 20. juni

Mario Balotelli har nok engang raget sig uklar med sin klub.

Angriberen, der er på kontrakt i italienske Brescia, har gjort sig upopulær hos klubbens præsident, Massimo Cellino, der beskylder Balotelli for at udeblive fra træningen og præstere på et skuffende niveau.

Og nu har forholdet mellem den kontroversielle italiener og Serie A-klubben nået et nyt lavpunkt, efter 29-årige Balotelli tre gange har krævet at få sin fulde løn fra marts udbetalt.

- Jeg tror, Mario Balotelli er den eneste fodboldspiller på øverste niveau i Europa, der har modet til at sætte sin klub i problemer ved at kræve en fuld udbetaling af sin løn fra marts i henhold til den kollektive overenskomst midt i en tid med coronavirus, hvor alle sportslige aktiviteter er suspenderet, siger Mattia Grassani, der er advokat for klubpræsidenten, til La Gazzetta dello Sport.

Flere europæiske klubber - heriblandt Brescia - har i de seneste måneder bedt sine spillere om at gå ned i løn på grund af de økonomiske udfordringer, som udbredelsen af coronavirus har medført.

At Mario Balotelli nu ønsker at få sin løn udbetalt, ser italienerens agent, Mino Raiola, ikke noget problem i.

- Jeg vidste ikke, at Brescia endnu ikke har betalt for marts, men ærligt talt virker det normalt, at man kan bede om at få sin løn efter tre måneder uden at blive betalt, siger Raiola.

Klager efter kontorets lukketid

Mario Balotelli har i den seneste tid været ekskluderet fra holdets fælles træninger, fordi han, ifølge cheftræner Diego Lopez, har valgt at gå "en anden vej end sine holdkammerater".

Mattia Grassani fortæller, at Brescia har fået adskillige klager fra Balotelli, hvor han blandt andet har brokket sig over dårlige træningsforhold og en diskriminerende attitude. Fælles for alle klagerne er, at de bliver sendt sent om aftenen eller om natten, hvor kontoret er lukket.

Men der er en god forklaring på de skæve tidspunkter, fortæller Mino Raiola.

- Problemet er, at Brescia kun tillader ham at træne alene klokken 19. Det er normalt for ham at skrive mails efter klokken 20, når han kommer hjem, og det går op for ham, at de diskriminerer ham, siger agenten og tilføjer, at han fremover vil bede Balotelli om at klage om morgenen.

Den tidligere italienske landsholdsspiller skiftede til Brescia inden denne sæson, hvor han har nået at spille 19 kampe i Serie A med 5 mål til følge.

Balotelli bør stoppe karrieren

Brescias præsident, Massimo Cellino, fortalte i slutningen af maj, at han tager Mario Balotellis afsked efter indeværende sæson "for givet".

Klubben ligger sidst i Serie A, og skulle det ende med en nedrykning, så vil kontrakten med den 29-årige angriber automatisk blive annulleret. Brescia har inden genstarten ni point op til Genoa på den anden side af nedrykningsstregen.

Og hvis det skulle ende med, at Balotelli efter denne sæson står uden kontrakt, så bør han overveje, om det er tid til at lægge fodboldstøvlerne på hylden. Det mener fodboldagenten Furio Valcareggi.

- Nu er det tydeligt, at han bør stoppe med at spille fodbold, siger Valcareggi til den italienske sportsradio TMW Radio.

Serie A genoptages 20. juni, og Brescia skal i aktion 22. juni mod Fiorentina. Spørgsmålet er, om det bliver med Balotelli i truppen.