Fodbold

Brøndby-profil har intet tilovers for kritik af bryllupsbeslutning

Simon Hedlund var ikke med mod Horsens på grund af en lidt speciel årsag, og det fik svenskeren kritik for.

Da Brøndby tabte til AC Horsens søndag, var det uden en af klubbens profiler.

Svenske Simon Hedlund var nemlig ikke med i truppen, fordi han havde fået fri til at blive gift dagen forinden. Brylluppet var egentlig planlagt efter Superligaens afslutning, men med udskydelsen af den danske liga kom de to ting til at kollidere.

Hedlunds beslutning om at holde fast i brylluppet blev mødt af kritik fra nogle fans - en kritik, som hovedpersonen ikke har meget tilovers for.

- Jeg tror, det er meget godt, at jeg er sådan en type, som jeg er, fordi jeg skider på, hvad folk tænker, siger Brøndby-spilleren til B.T. og fortsætter:

- Så længe jeg, min familie og Brøndby er okay med min beslutning, så skider jeg faktisk på, hvad andre tænker, hvis jeg skal være ærlig.

Træner forsvarede beslutning

Brøndby endte med at tabe kampen til AC Horsens med 3-2. I overtiden sikrede Peter Therkildsen hjemmeholdet sejren.

Efter kampen ville Brøndby-cheftræner, Niels Frederiksen, dog ikke høre snak om, at beslutningen var forkert. I stedet forsvarede han sin svenske profil.

- Der har selvfølgelig været mange overvejelser omkring det, men det er en beslutning, der er taget for lang tid siden, lød det fra Niels Frederiksen til Ritzau.

Trods nederlaget er Brøndby fortsat nummer fire i Superligaen. Søndag tager traditionsklubben hul på mesterskabsslutspillet med en kamp mod AGF, som er nummer tre - fem point foran klubben fra Vestegnen.