Fodbold

Spansk medie sammenligner Sergio Ramos’ vilde spurt med hans hest

Sergio Ramos scorede søndag aften sit 67. mål i LaLiga, da han tog en sprint fra kanten af eget felt og ned i modstanderens målfelt.

Sergio Ramos har i mange år været en vigtig brik hos Real Madrid. Og denne sæson er absolut ingen undtagelse, selvom holdets kaptajn er blevet 34 år.

Søndag aften mod Eibar scorede dan spanske forsvarsspiller et meget atypisk mål for en forsvarsspiller, da han tog en spurt på 70 meter og efterfølgende kunne prikke bolden ind i nettet.

Scoringen var Ramos' 67. scoring i LaLiga. Det betyder, han udligner Ronald Koemans rekord som den næstmest scorende forsvarsspiller i ligaens historie. Fernando Hierro topper listen med mere end 100 scoringer.

Den spanske avis MARCA var heller ikke bleg for at hylde den aldrende forsvarsspiller efter kampen, hvor de fandt en speciel sammenligning frem fra gemmerne.

- De hvides kaptajn, Sergio Ramos, overraskede hele Eibar med et løb, som Yucatan de Ramos, der er en hest i Sergio Ramos' hestestald, kunne have fundet frem.

- Han tilbagelagde omkring 70 meter, inden han noterede sig for 2-0-scoringen. Det dødelige kontraangreb fra Zidanes mænd var en sand perle, skriver Madrid-avisen.

Yucatan de Ramos er en af tophestene i anførerens stald, og han har ved flere lejligheder vist hesten frem på de sociale medier.

'Helt igennem fremragende'

Det flotte kontramål imponerede også i kommentatorboksen på TV 2 SPORT X.

- Det er en helt igennem fremragende kontra, de får udført. Det er først og fremmest supergodt læst af Ramos, lød et fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker under kommenteringen.

Scoringen var Ramos' sjette LaLiga-scoring denne sæson. Målet var dog en smule usædvanligt, da han scorede med en højrebensafslutning fra åbent spil.

Inden søndagens scoring var Ramos' seneste 16 LaLiga-mål enten kommet fra straffesparkspletten eller fra hovedstød.

Real Madrid vandt kampen 3-1, hvorfor hovedstadsklubben nu er to point efter Barcelona i toppen af LaLiga.

Real Madrid vandt med 3-1 over Eibar i LaLiga. Real Madrid er nu to point bag førerholdet, FC Barcelona. Video: Malthe Henriksen