Simon Kjær skiftet ud efter uheld - timingen er 'katastrofal'

Den danske landsholdsanfører spillede videre i 13 minutter, inden han måtte lade sig udskifte.

Genstarten på Serie A blev ikke nogen sjov oplevelse for Simon Kjær.

Den danske landsholdsanfører startede ellers inde i midterforsvaret for AC Milan i kampen mod Lecce, men efter 27 minutter gik da galt, da han efter at have clearet bolden stødte sammen med hjemmeholdets Riccardo Samonara.

Det kunne næsten ikke ske på et værre tidspunkt

Kenneth Hansen

Italieneren blev skubbet af Milans Andrea Conti, og uheldigvis stødte han ind i Simon Kjærs højre knæ. Danskeren modtog behandling på banen i et par minutter, inden han forsøgte at spille videre.

13 minutter senere måtte 31-årige Kjær give op og lade sig udskifte.

Og det sker på et yderst kritisabelt tidspunkt, hvor Simon Kjær ser ud til at have spillet sig til en fast plads i det milanesiske forsvar. Det er fortsat uvist, hvor danskeren skal slå sine folder i næste sæson, og hvis mandagens skade viser sig at være en langvarig en af slagsen, kan det få alvorlige konsekvenser.

- Det vil være en katastrofe, hvis han skal til at komme sig over en skade og skal ud at finde en klub. Det kunne næsten ikke ske på et værre tidspunkt, nu hvor han for alvor skulle til at spille sig ind i varmen i Milan. Det er et kæmpe problem, siger TV 2 SPORTs fodboldkommentator Kenneth Hansen.

AC Milan vandt mandagens kamp med 4-1 på udebane over Lecce og er nu nummer syv i Serie A.

Vil blive i Milan - men klubben 'holder kortene tæt til kroppen'

Simon Kjær er i øjeblikket lejet ud til AC Milan resten af denne sæson fra den spanske topklub Sevilla. Tidligere på måneden har danskerens agent, Mikkel Beck, udtalt, at danskeren har et ønske om at blive i Milano, men at klubben fortsat ikke har givet et svar på, om de vil forlænge samarbejdet.

- Simon er ekstremt glad i Milan, og han har følt sig velkommen fra det øjeblik, han ankom til klubben.

- Vi har talt med Milan, men i øjeblikket ønsker klubben at holde kortene tæt til kroppen. Vi er nødt til at vente lidt længere på deres beslutning, sagde agenten til MilanNews.it.

Simon Kjær har generelt haft en turbulent sæson, siden han sidste sommer fik at vide, at han ikke havde en fremtid i Sevilla. Først blev han lejet ud til Atalanta, hvor spilletiden var yderst begrænset.

Det samarbejde ophørte ved årsskiftet, hvor AC Milan stod klar til at overtage landsholdsanføreren. Her er det blevet til ni kampe.