Fodbold

- Vi skal tage AGF meget seriøst, siger Solbakken

FC København-træner Ståle Solbakken vil forsøge at holde guldkampen spændende, så længe det er muligt.

AGF kommer buldrende bagfra, men det er også fortsat muligt at indhente FC Midtjylland på Superligaens førsteplads.

Sådan er situationen for ligaens nummer to, FC København, efter søndagens resultater. Her vandt AGF 4-3 ude over FCM, mens FCK spillede 1-1 ude mod Brøndby.

Det betyder, at FCM har et forspring på otte point ned til FCK, som tager imod førerholdet fra Herning på søndag i Parken. FCK har syv point ned til AGF på tredjepladsen.

- Det bliver helt sikkert en intens og hård kamp, og vi vil selvfølgelig gøre alt, vi kan, for at holde det spændende i Superligaen så længe som overhovedet muligt.

- Men vi skal også tage AGF, der har været stærke, meget seriøst og holde afstand til dem, siger FCK-træner Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Må undvære Zeca

Mod FCM må FCK undvære anfører Carlos Zeca med karantæne, mens der er usikkerhed omkring angriberen Michael Santos, der udgik med en skade mod Brøndby.

- Der er stadig meget, meget lang vej op til FCM, og det bliver rigtigt svært. Nu skal vi have status over, hvem der er klar til kampen først.

- Vi ved, at vi kommer til at undvære Zeca, og vi skal have Santos tjekket for den skade, han gik ud med, siger Solbakken.

Han erkendte efter Brøndby-kampen, at FCK-holdet lige nu savner noget power i front, hvor angriberne Dame N'Doye, Viktor Fischer og Jonas Wind fortsat er ude med skader.

Angriberne Mohamed Daramy og Mikkel Kaufmann fik chancen fra start mod Brøndby, men fyldte ikke nok i kampen, mener Solbakken.

- Vi har manglet noget gennembrudskraft i perioder oppe foran, hvor de unge drenge stadig skal have lidt mere hår på brystet. Det lærer de af den slags kampe, siger nordmanden.