'Elegante' Ribéry strålede i første kamp i syv måneder: - Tilbage som en mester

Franck Ribéry gjorde mandag comeback for Fiorentina i Serie A. Det var franskmandens første kamp siden november 2019.

Franck Ribéry er unægteligt blandt dette århundreds bedste kantspillere.

I sin tid i Bayern München blev det til ni tyske mesterskaber og en Champions League-titel, og nu tilbringer franskmanden karrierens efterår i italienske Fiorentina.

Den 37-årige kant har trods en syv måneder lang skadespause ikke glemt, hvordan man spiller fodbold.

Mandag aften gjorde han comeback i Serie A-kampen mod Brescia, og til trods for et skuffende 1-1-resultat mod ligaens sidsteplads hyldes Ribéry i den italienske presse.

’Ribery, tilbage som en mester’, skriver La Gazetta dello Sport, der samtidigt understreger, at franskmanden var det eneste positive fra en kamp ude at takt.

- Ribérys spil var ikke nok til at slå Brescia i sidste ende, men Iachinis (Fiorentina-træner Giuseppe Iachini, red.) vilje til at satse på den tidligere Bayern-spiller viste sig at være spot on, skriver avisen også.

Corriere dello Sport, en anden af Italiens store sportsaviser, hylder også franskmanden for sit 'elegante' comeback.

- Det tager kun et par minutter at forstå, hvor meget Iachinis hold har manglet ham, skriver de og giver Ribéry karakteren 7.5.

’Det var ikke nemt for Ribery’

Fiorentina var næsten pisket til sejr mod Brescia mandag. Det uafgjorte resultat betyder nemlig, at klubben nu er blot seks point over nedrykningsstregen.

Frustrationerne hos holdets træner Giuseppe Iachini var også tydelige, da han efter 73 minutter fik tildelt et direkte rødt kort af kampens dommer.

Efter kampen var italieneren stadig en smule frustreret over de mange brændte chancer, men satte også lidt ord på sin tilbagevendte veteran.

- Ribery? Det var ikke nemt for ham. To og en halv måned derhjemme efter en skade, men i dag løb han og skabte muligheder. Drengene er engagerede, det kan jeg ikke sige noget til, siger han til Corriere dello Sport.

Ribery kom til Fiorentina i starten af denne sæson, hvor det hidtil er blevet til 12 Serie A-kampe med 2 mål til følge.

Se Serie A på TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.