Simon Kjær kan ånde lettet op efter smertefuldt uheld

Den danske landsholdsanfører står foran en uvis fremtid, da han endnu ikke ved, om AC Milan ønsker at hente ham permanent.

Minerne var alvorlige, da Simon Kjær mandag aften lagde sig i græsset med smerter i Serie A-kampen mod Lecce.

27 minutter inde i kampen stødte den danske AC Milan-spiller uheldigt sammen med hjemmeholdets Riccardo Saponara, der med stor kraft ramte Kjærs højre knæ umiddelbart efter, at danskeren havde sparket bolden væk.

Simon Kjær forsøgte at spille videre, men fem minutter inden pausen måtte han kaste håndklædet i ringen og lade sig udskifte.

Noget kunne dog tyde på, at det ikke er så alvorligt, som man kunne frygte. Medier som La Gazzetta dello Sport, Sky Sports Italia og Football-Italia skriver tirsdag, at danskeren slipper for en længere pause.

- Ingen ledbåndsskade i højre knæ. Det er resultatet af den undersøgelse af den danske forsvarer Simon Kjær, der blev foretaget i morges. Det får klubben og fansene til at ånde lettet op grundet den øjeblikkelige mangel i forsvaret, skriver La Gazzetta dello Sport.

I en SMS til TV 2 SPORT henviser danskerens medierådgiver, Lars Hendel, til artiklen fra Football-Italia, hvor de netop skriver, at der ikke er tale om nogen alvorlig skade.

Træner håber at have Kjær med mod Roma

Det vides endnu ikke, hvor lang tid Simon Kjær må sidde ude, men en langvarig pause synes at være udelukket. Umiddelbart efter mandagens kamp havde Milan-træneren, Stefano Piolo, et håb om allerede at kunne gøre brug af sin danske forsvarsspiller i den kommende weekend.

- De sagde til mig, at det var en knæskade. Jeg håber, det er en lille skade, da vi har en vigtig kamp mod Roma, sagde han.

AC Milan har i forvejen store skadesproblemer i det centrale forsvar, hvor Mateo Musacchio og Léo Duarte allerede er at finde på skadeslisten.

Hvis Simon Kjær også glipper søndagens hjemmekamp, efterlader det Milan med kun to centrale forsvarsspillere til rådighed.

Blandt de skadede spillere er Zlatan Ibrahimovic også at finde. Men ifølge Sky Sports Italia nærmer den svenske stjernespiller sig et comeback, og det synes ikke længere at være usandsynligt at blive udtaget til Roma-kampen.

AC Milan vandt med 4-1 over Lecce i Serie A. Video: Malthe Henriksen