Fodbold

AaB hiver klubkoryfæer ind som assistenttrænere

Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen bliver assistenttrænere i AaB (arkiv). Henning Bagger / Scanpix Denmark

AaB tager afsked med assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen, der erstattes af Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen.

AaB rokerer rundt i trænerstaben efter løbende overvejelser.

Klubben har besluttet, at assistenttrænerne Lasse Steengaard og Allan K. Jepsen stopper deres virke omkring Superligatruppen.

- Som klub gør vi os selvfølgelig hele tiden tanker om, hvilken retning vi skal i, og om hvordan vi kan optimere tingene, og i den forbindelse har vi haft nogle drøftelser med Lasse og Allan, hvilket er resulteret i, at de begge stopper deres opgaver omkring Superligaholdet, siger AaB’s sportschef, Inge André Olsen, i en pressemeddelelse.

Skal bidrage positivt til truppen

Fra og med dagens træning og den resterende del af sæsonen overtages assistentrollerne af AaB-koryfæerne Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen.

Rasmus Würtz har siden afslutningen på sin aktive karriere i sommeren 2019 været en del af staben som mentaltræner, mens Thomas Augustinussen efter sit stop på grønsværen for fire år siden overgik til jobbet som assistenttræner i AaB, hvilket han 1. januar 2019 frasagde sig til fordel for et civilt job hos et forsikringsselskab. Her har Thomas Augustinussen nu fået orlov, indtil sæsonen er færdigspillet.

- Vi er glade for, at både Rasmus og Thomas er trådt til, og vi er sikre på, at de begge kan være med til at bidrage positivt til truppen med deres kompetencer, kultur og energi. I første omgang gælder aftalen for resten af indeværende sæson, fortæller Inge André Olsen.

Cheftræner Jacob Friis vil første gang have Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen ved sin side, når AaB fredag aften møder AGF.