Fodbold

Utrolig afbrænder i Inter-fiasko: - Sådan en der kommer på YouTube

Roberto Gagliardini misbrugte en kæmpechance, da Inter tabte vigtige point i topstriden i Serie A.

Sæsonens afbrænder i den italienske Serie A kan meget vel have fundet sted onsdag aften i Milano.

Her fik Inter-spilleren Roberto Gagliardini midt i anden halvleg chancen for at bringe hjemmeholdet foran med 3-1 mod Sassuolo, da han fik en chance, der nærmest var sværere at brænde end score på.

Midtbanespilleren fulgte op på en redning fra Sassuolos målmand og skulle 'bare' sparke bolden ind i det tomme mål fra få meters afstand. Men ak.

- Vi kan give coronaen skyld for meget, men den (afbrænder, red.) skal den altså ikke tage på sig, sagde TV 2 SPORTs fodboldekspert Keld Bordinggaard under kommenteringen af kampen.

Gagliardini, der i 90 kampe for Inter har scoret 9 mål, sparkede bolden på overliggeren og lignede en, der ikke rigtig forstod, hvad der lige var sket.

- Den er jo kæmpestor, og det er sådan en, der kommer på YouTube, og man vil kunne se den om 20 år, sagde ekspert Andreas Laudrup i studiet efter kampen.

Smed sejren væk

For at gøre ondt værre endte det med et skuffende pointtab for Serie A's nummer tre efter en målrig og dramatisk afslutning på kampen.

Med ti minutter tilbage udlignede Sassuolo til 2-2 på et straffespark, men fem minutter senere så Victor Moses ud til at redde Inter og Gagliardini, da han bragte Inter foran.

I det sidste minut af den ordinære spilletid udlignede Sassuolo dog, og dermed er Inter nu otte point efter Juventus på førstepladsen.

Christian Eriksen blev skiftet ud efter 62 minutters spil.

Ifølge La Gazzetta dello Sport ville Inter-træner Antonio Conte ikke udtale sig om specifikke hændelser efter kampen, men han var dybt skuffet over resultatet.

- Der er situationer, hvor vi skal score, og vi betaler prisen for naive fejl. Vi havde chancen for at lukke kampen, og det gjorde vi ikke.

- Jeg synes, vi fortjente mere taget i betragtning, hvor meget vi skabte, hvorimod jeg ikke husker én eneste redning fra Samir Handanovic (Inters målmand, red.).

Stor afbrænder tirsdag

Afbrænderen får måske Gagliardinis Serie A-kollega fra Verona Mattia Zaccagni til at sove lidt bedre om natten.

Tirsdag stod han nemlig for dagens afbrænder, da også han misbrugte en chance på tomt mål. I stedet scorede Veronas modstander, Napoli, kort efter til 1-0 i modsatte ende.

Verona havde muligheden for at bringe sig på 1-0 mod Napoli, men misbrugte en chance på mærkværdig vis. Video: Kasper Damgaard Kristensen

Torsdag er der mere fodbold på TV 2 SPORT X, hvor du kan se kampene Eibar-Valencia (19.30) og Real Betis-Espanyol (22.00).