Fodbold

Stærke Horsens rykker forbi Randers med klar sejr

AC Horsens vandt søndag 3-0 ude over Randers FC og rykker dermed forbi kronjyderne i tabellen.

AC Horsens fortsatte søndag den meget stærke stime i 3F Superligaen, da holdet besejrede Randers FC med 3-0 på udebane.

Det var syvende kamp i træk, at Horsens gik fra banen uden nederlag, og med sejren rykker Bo Henriksens tropper forbi Randers og ligger nu nummer et i Superligaens nedrykningsspil pulje 2.

Sejren kom i hus via en scoring halvvejs i første halvleg og derefter klassiske Horsens-dyder med en masse løb og fysik.

Horsens-spillernes fight tillod ikke Randers at få gang i spillet, og med to sene scoringer blev den klare sejr kørt i hus.

Randers startede kampen bedst og kom indledningsvis til nogle gode muligheder, men efter 22 minutter kom gæsterne foran ved Jonas Thorsen, der sparkede bolden fladt i mål efter et glimrende angreb.

Horsens-backen Michael Lumb var tæt på 2-0 efter en halv time, og i den anden ende lukkede gæsternes defensiv af for Randers.

Lejespilleren Tosin Kehinde var Randers' mest iøjnefaldende spiller i første halvleg, men trods flere gode aktioner kom Randers ikke til det helt store.

Randers havde efter pausen fortsat store problemer med at skabe chancer mod det hårdtarbejdende Horsens-hold.

Hjemmeholdets anfører, André Rømer, var efter 65 minutter tæt på med et langskud, som gik lige forbi mål, men i stedet for en udligning lukkede gæsternes Jonas Thorsen kampen med sit andet mål syv minutter før tid.

Horsens-anfører Hallur Hansson bankede sidste søm i kisten med sit mål til 3-0 to minutter efter, inden Randers' forsvarsspiller Mathias Nielsen fik sit andet gule kort i kampen kort før tid.