Fodbold

Eriksen 'kiksede fuldstændigt' og er rundens dårligste dansker

Christian Eriksen får rundens dårligste karakter Scanpix

TV 2 SPORTs eksperter giver efter hver spillerunde karakterer til danskerne i LaLiga og Serie A. Se dem herunder og afgiv din personlige karakter.

Karakterer er givet fra de eksperter, der har kommenteret kampene med dansk deltagelse.

Danskernes karakterbog

Karakterskalen
 1. 6Høj klasse
 2. 5Klasse
 3. 4Over middel
 4. 3Middel
 5. 2Under middel
 6. 1Ikke så godt
 7. 0Dumpet
 8. UBUden for bedømmelse
 • Lasse Schöne

  Genoa

  Han kom fint ind og skabte noget ro på mandskabet, der var noget rystet, efter de kom bagud 2-0. Han bandt også fint spillet sammen med nogle gode, korte pasninger op i banen i forbindelse med Genoas angreb. Han havde dog ingen afgørende aktioner.

   

  Kommentator: Henrik Jensen

  Kamp: Brescia-Genoa (Serie A)

  3
  Din karakter
 • Lukas Lerager

  Genoa

  Han fik ikke meget tid på banen, men det var godt at se ham igen. Han virkede til at være tilbage på 100 procent efter sin skade. Han havde nogle stærke defensive aktioner i kampens afslutning, hvor Genoa blev sat under pres af et Brescia-mandskab, der gik efter sejren. Og så havde han nogle gode, fysiske indgreb.

   

  Kommentator: Henrik Jensen

  Kamp: Brescia-Genoa (Serie A)

  4
  Din karakter
 • Peter Ankersen

  Genoa

  Var ikke i truppen og får dermed ingen karakterer i denne runde. 

  UB
  Din karakter
 • Martin Braithwaite

  FC Barcelona

  Han kom ind med en halv time igen, men han nåede aldrig at sætte sig aftryk. Han fik et gult kort og bidrog ikke med meget. Når man så også tager resultatet in mente, så kan han ikke få mere end det.

   

  Kamp: Celta Vigo-FC Barcelona (LaLiga)

  Ekspert: Andreas Laudrup

  2
  Din karakter
 • Pione Sisto

  Celta Vigo

  Var ikke i truppen til kampen og får dermed ingen karakter denne runde.

  UB
  Din karakter
 • Daniel Wass

  Valencia

  Han spillede sig lidt op i 2. halvleg, men han var meget anonym før pausen. Det positive ved den her kamp var, at han ikke lavede nogle store fejl. Men han havde heller ikke nogen vildt gode aktioner. Han spillede sig op, da Dani Parejo blev skiftet ud, hvor han blev lidt mere synlig i boldomgangen og tog mere ansvar.

   

  Kamp: Villarreal-Valencia

  Ekspert: Kasper Lorentzen

  2
  Din karakter
 • Simon Kjær (Rundens dansker)

  AC Milan

  Forventningerne er store til Simon Kjær, der spiller på topniveau for tiden. Sammen med Alessio Romagnoli styrede han feltet og pakkede Edin Dzeko ind. Han stod bag en række gode, lange afleveringer og var sikker i sine indgreb. 

   

  Kamp: AC Milan-AS Roma (Serie A)

  Ekspert: Jonas Hebo Rasmussen

  4
  Din karakter
 • Jens Stryger Larsen

  Udinese

  Han var en af de bedre i Udineses defensiv. Han smed ikke bolden væk, når han var i boldbesiddelse, men han skabte heller ikke noget offensivt. Han havde ingen aktier i de tre mål, som de lukkede ind. 

   

  Kamp: Udinese-Atalanta (Serie A)

  Ekspert: Michael Rundager

  3
  Din karakter
 • Andreas Skov Olsen

  Bologna

  Han var ikke i truppen til kampen og får dermed ingen karakter i denne runde.

  UB
  Din karakter
 • Christian Eriksen

  Inter

  De havde mange chancer, men jeg føler alligevel, at de tre forreste havde en offday. De havde det også virkelig svært mod Parma, der stod sindssygt defensivt. De gange, han havde chancen – på et skud lidt udefra og en mulig gennembrudsbold til Candreva – kiksede han fuldstændigt. Han havde også en rigtig dårlig defensiv aktion. Alt det lagt sammen giver en meget bleg indsats.

   

  Kamp: Parma-Inter

  Ekspert: Martin Mikkelsen

  1
  Din karakter
 • Andreas Cornelius

  Parma

  Han leverede egentlig en stærk indsats. Det var en hård kamp mod tre stærke forsvarer i Inter. Men han trak mange frispark og arbejdede stenhårdt. Det var en klassisk Cornelius-indsats. Hvis han skulle have haft en højere karakter, så skulle han have scoret på en af sine to store chancer. Havde han scoret til 2-0, kunne de have knækket Inter. Nu endte de med at tabe.

   

  Kamp: Parma-Inter

  Ekspert: Martin Mikkelsen

  3
  Din karakter

Billeder: Scanpix