Fodbold

Eriksen tog ’endnu et skridt tilbage’, da Inter slog Parma

Den danske landsholdsprofil skal nok være varsom med at læse for mange aviser i Italien efter sin præstation imod Parma.

Inter vandt søndag aften 2-1 over Parma med Christian Eriksen på banen i små 70 minutter.

Men danskerens præstation blev en til glemmebogen. Glemt er præstationen til gengæld ikke i de italienske medier dagen derpå.

Her får Eriksen en hård medfart og bliver af flere medier kåret til kampens dårligste spiller.

- Endnu et skridt tilbage for danskeren. Han ser ikke lyset, og han kan ikke gøre en forskel. For Inter er det et problem at finde de rigtige idéer. Det fungerer ikke engang for ham med dødboldene, skriver La Gazzetta dello Sport, som kårer ham som Inters dårligste spiller.

Og ordene er bestemt ikke mere positive hos kollegaerne fra X-sport.

- Ikke en god præstation fra den tidligere Tottenham-spiller, som misbrugte de par chancer, han fik. Han endte med at være anonym. Det her er nok ikke den rigtige Eriksen, lyder kritikken fra mediet.

'En meget bleg indsats'

Calcionews kårer ham tilmed som kampens flop, mens statistiksiden Whoscored har ham blandt de to dårligste Inter-spillere.

Men det er faktisk ikke kun i Italien, at Eriksen får kritik. TV 2 SPORTs fodboldekspert Martin Mikkelsen, der kommenterede kampen, har heller ikke ligefrem rosende ord tilovers for danskeren.

- De gange, han havde chancen, kiksede han fuldstændigt. Han havde også en rigtig dårlig defensiv aktion. Alt det lagt sammen giver en meget bleg indsats, siger Martin Mikkelsen, der giver Eriksen karakteren 1 på en skala fra 0 til 6.

Den dårlige præstation kommer efter en periode, hvor den danske landsholdsspiller ellers har fået meget ros.

Han skal i vælten igen på onsdag, når Inter, der i øjeblikket er nummer tre i den italienske Serie A, hjemme tager imod Brescia.

Der resterer ti runder af den italienske liga.