Fodbold

Inter-profil gør grin med sig selv på Instagram efter utrolig afbrænder

Tusindvis af Inter-fans har sendt en opmuntrende kommentar til Roberto Gagliardini på Instagram.

"Hvordan kan han brænde den!?"

Det har millioner af fodboldfans verden over formentlig tænkt, da Roberto Gagliardini i onsdags havde alle tiders mulighed for at sende Inter på 3-1 i hjemmekampen mod Sassuolo, men i stedet bankede bolden på overliggeren fra få meters afstand.

Italieneren kom først på en retur og skulle egentlig bare trille bolden i det tomme mål og efterfølgende lade sig tiljuble. I stedet brændte han og kunne dagen efter se sin fatale fejl blive vist på alverdens medier.

Kampen endte 3-3, og Inter smed vigtige point i mesterskabskampen. Søndag aften kom Milano-klubben dog tilbage på sporet med en sejr over Parma - og humøret ser nu ud til at være noget bedre hos Gagliardini, end det var i onsdags.

På Instagram har den italienske midtbanespiller nu haft overskud til at lave sjov med sig selv og situationen, der gik viralt.

- Efter en fejl er man nødt til bare at se fremad og arbejde hårdt uden undskyldninger. Så jeg har besluttet, at jeg vil give min trøje fra Sassuolo-kampen væk, fordi... Jeg vil ikke se på den mere. Jeg giver trøjen til den, der kan skrive den mest rørende kommentar, skriver Gagliardini til et billede fra søndagens sejr over Parma.

Tusindvis af Inter-fans støtter Gagliardini

Adskillige Inter-fans har reageret på opslaget, hvor de med en lang række opmuntrende kommentarer kæmper om at få fingrene i den attraktive trøje, som Gagliardini altså ikke selv har lyst til at beholde.

- Giv den til mig, så jeg en dag kan fortælle mine børnebørn, at jeg har trøjen fra en spiller, der først missede en kæmpe målchance, men efterfølgende blev en Inter-helt, skriver Instagram-brugeren Giovanni Capodicasa.

I skrivende stund har flere end 6000 Inter-fans sendt en kommentar til Gagliardini, hvor langt de fleste er med et positivt budskab, selvom afbrænderen muligvis kostede storklubben en sejr.

- Du har stor ære af de ord, Gaglia. Selv om trøjen er fra en dårlig dag, er det stadig en trøje fra Inter, og de farver skal altid respekteres. Og så ligger det jo i vores DNA at gøre kampene komplicerede - ellers ville vi ikke være "Crazy Inter", skriver Carmelo Alvani.

Roberto Gagliardini havde svært ved at forstå, hvordan han kunne brænde den store chance

Dedikerede sejr til sine forældre

Søndag aften var Inter i problemer endnu en gang, da de i udekampen mod Parma var bagud langt ind i kampen. Men i 83. minut dukkede Stefan de Vrij op og headede en udligning i kassen efter et hjørnespark, og fire minutter senere kunne Alessandro Bastoni så sikre Inter en sejr på 2-1.

Roberto Gagliardini spillede hele kampen på Inters midtbane.

- I dag er jeg glad. Sejren var vigtig. Den kom efter en stor fejl. Normalt dedikerer man ikke sejre til sine forældre, men denne gang skylder jeg dem det, sagde den 26-årige italiener efter kampen til Sky Sport ifølge Football-Italia.

Resultatet betyder, at Inter fortsat er nummer tre i Serie A og har otte point op til Juventus på førstepladsen.