Fodbold

Officielt: Real Madrid sælger stortalent til Inter

Achraf Hakimi har de seneste to sæsoner været udlejet fra Real Madrid til den tyske Bundesliga-klub Dortmund.

De færreste var i tvivl om, at Achraf Hakimi inden længe ville blive præsenteret som ny spiller i Inter, efter han i mandags ankom til Milano.

Og nu er det så officielt.

Real Madrid skriver på sin hjemmeside, at de er blevet enige med den italienske storklub om et salg af den 21-årige marrokaner.

- Klubben vil takke Achraf for i alle år at udvise dedikation, professionalisme og en eksemplarisk opførsel, siden han ankom til vores akademi i 2006. Vi ønsker ham held og lykke i sin nye klub, skriver den spanske hovedstadsklub.

Inter meddeler selv i en pressemeddelelse, at Achraf Hakimi har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til 30. juni 2025. Højre backen vil først kunne optræde for Milano-klubben fra den kommende sæson.

Hverken Inter eller Real Madrid oplyser størrelsen på overgangssummem. Men ifølge det italienske medie La Gazzetta dello Sport mener at vide, at Inter betaler Real Madrid 40 millioner euro plus 5 millioner i klausuler (i alt 299 millioner kroner) for den talentfulde backspiller.

Inter får glæde af offensiv back

Inters manager, Antonio Conte, kan se frem til at få en særdeles offensivt tænkende højreback tilknyttet. I den netop overståede sæson i Bundesligaen noterede Hakimi sig således for 5 mål og 10 assists.

Achraf Hakimi i aktion for Dortmund i Bundesligaen.

I Champions League nåede marokkaneren desuden at score fire mål, inden Dortmund blev ekspederet ud af Paris Saint-Germain.

Nu skal han fremover repræsentere 'Nerazzurri', der i øjeblikket kæmper en hård kamp for at hænge på i toppen af Serie A.

Inter er nummer tre i ligaen og har 11 point op til Juventus på førstepladsen, der dog har spillet en kamp mere.