Fodbold

Arsenal bremser Wolverhamptons march mod Champions League

Wolverhampton led sit første pointtab efter coronapausen, da holdet hjemme tabte 0-2 til Arsenal.

Wolverhamptons tempomarch mod Champions League er bremset. I hvert fald i første omgang.

Efter tre sejre i træk kom "ulvene" ned på jorden med et hjemmenederlag på 0-2 til Arsenal lørdag aften.

Dermed forsømte Nuno Espirito Santos' mænd at holde trit med Manchester United, der vandt tidligere på dagen og nu har tre points forspring i det tætte ræs om den lukrative fjerdeplads.

Wolverhampton kom bagud på Bukayo Sakas fornemme halvflugter kort før pausen. Bolden blev sendt ind fra venstre side og havnede for fødderne af Arsenal-fløjen, der ramte kuglen perfekt i opspringet.

Saka satte tidligere på ugen sin underskrift på en ny, langvarig kontrakt med London-klubben, hvor han har spillet siden sin barndom.

Hjemmeholdet forsøgte at presse på

Wolverhampton har i denne sæson vist sig markant bedst i anden halvleg, men denne gang lykkedes det ikke at tromle modstanderne flade i kampens slutfase.

Hjemmeholdets forsøgte ellers at skrue op for presset, men det kneb med idéerne, og i stedet kunne Arsenal afgøre forestillingen fire minutter før tid.

Joe Willock brød igennem i højre side og sendte bolden fladt ind foran mål. Her nåede Alexandre Lacazette først frem til den, og efter et enkelt træk kunne franskmanden sende bolden i nettet.

Sejren er Arsenals tredje i træk, og klubben holder liv i håbet om at snige sig med i kampen om europæiske billetter.