Fodbold

Trods stort nederlag til Juventus: - Vi dominerede dem, siger træner

Torino-træner Moreno Longo var glad for, at hans mandskab havde 17 afslutninger og mest boldbesiddelse mod Juventus. Det var dog ikke tilfældet.

Det lokale Torino-opgør faldt lørdag ud til Juventus' fordel.

Hjemmeholdet vandt 4-1 over Torino og cementerede positionen som førerhold i Serie A.

Torinos træner, Moreno Longo, var dog efter kampen tilfreds med sit holds indsats trods det store nederlag.

- Resultatet er overdreven taget kampens udvikling i betragtning. De to første mål kom fra vores fejl, men vi fortsatte med at spille og kom tilbage i kampen, hvilket skabte chancerne for, at vi kunne gøre det 2-2. Ronaldos frisparksmål til 3-1 afsluttede dybest set kampen.

- Vi havde 17 afslutninger mod deres mål, som beskriver den tilgang, vi havde. Vi dominerede dem i spillet i store perioder, og det faktum, at vi havde mere boldbesiddelse end Juventus, giver os selvtillid til fremtiden, siger han til Sky ifølge Football Italia.

Moreno Longos opfattelse af kampens statistikker er dog en smule ved siden af, hvad de officielle tal viser.

Her er Torino blot noteret for 12 afslutninger i modsætning til Juventus' 15, mens boldbesiddelsen var helt lige fordelt med 50 procent til begge mandskaber.

Kampens resultat betyder, at Juventus fører Serie A med fire point ned til Lazio, mens Torino skal begynde at kigge nedad. Holdet er således kun seks point over nedrykningsstregen med otte kampe tilbage af sæsonen.

I det 60. minut scorede Cristiano Ronaldo direkte på frispark for Juventus i kampen mod Torino. Video: Malthe Henriksen

Ronaldo tangerede 59 år gammel rekord

Lørdag aften fik Cristiano Ronaldo endelig hul på sin italienske frisparks-byld.

I 4-1-sejren scorede han nemlig sit første frisparksmål i Juventus-trøjen, da han sendte bolden op i hjørnet til 3-1. Ronaldo havde inden da brugt 43 forsøg direkte på frispark uden held i Juventus.

Ronaldo var da også glad for sin scoring efter kampen.

- Jeg havde virkelig brug for det frisparksmål, så jeg kunne få noget selvtillid tilbage, sagde han til Sky Italia efter kampen.

Målet var samtidigt portugiserens 25. Serie A-mål i denne sæson.

En milepæl, der er ensbetydende med, at han er den første spiller i Juventus siden 1961 til at lave 25 eller flere Serie A-mål i en enkelt sæson. I 1960/61 præsterede Omar Sivori netop 25 Serie A-mål.