Fodbold

'Suveræne' Kjær sætter danskerne til vægs

TV 2 SPORTs eksperter giver efter hver spillerunde karakterer til danskerne i LaLiga og Serie A. Se dem herunder og afgiv din personlige karakter.

Karakterer er givet fra de eksperter, der har kommenteret kampene med dansk deltagelse.

Danskernes karakterbog

Karakterskalaen
 1. 6Høj klasse
 2. 5Klasse
 3. 4Over middel
 4. 3Middel
 5. 2Under middel
 6. 1Ikke så godt
 7. 0Dumpet
 8. UBUden for bedømmelse
 • Pione Sisto

  Celta Vigo

  Pione Sisto var ikke i truppen og får dermed ingen karakter. 

   

  Kamp: Celta Vigo-Betis (LaLiga)

  UB
  Din karakter
 • Daniel Wass

  Valencia

  Det var en kamp, hvor der var fokus på det defensive for Daniel Wass. Han havde en enkelt rigtig god situation, hvor han lobbede Kevin Gameiro fri. Det havde pyntet på Wass' assistliste, hvis han havde scoret der. Wass spillede over for Machis, der med sin fart er rigtig farlig. Det var ikke en god kamp for Valencia, men han var en af de bedrte på en dårlig dag. 

   

  Ekspert: Andreas Laudrup

  Kamp: Granada-Valencia (LaLiga)

  3
  Din karakter
 • Simon Kjær

  AC Milan

  Han virkede stærk i duellerne igen i dag, og var suveræn i luftduellerne. Det er et rigtig, rigtig godt makkerskab, ham og Romagnoli har fået opbygget. De blev dog ikke rigtig udfordret i dag, da Lazio manglede en decideret angriber i fraværet af både Immobile og Caicedo. Han var stærk på bolden, de gange han var fremme. Men vigtigst af alt ligner det, de har fundet et godt makkerskab, ham og Romagnoli. Kjær har et enkelt fejlindgreb, men resten af tiden var han påpasselig og koncentreret.

   

  Ekspert: Mads Junker

  Kamp: AC Milan-Lazio (Serie A)

  5
  Din karakter
 • Christian Eriksen

  Inter

  Han startede fint ud, og var med i mange opspil. Men i resten af kampen fik han ikke sat sit aftryk. Han slog nogle fine hjørnespark, men udover det skabte han ikke nogen chancer. Han var meget anonym, og efter pausen så det ud til, han blev træt. Det hører også med, at han blev mandsopdækket, så det var på en svær baggrund. I 2. halvleg faldt han sammen med resten af holdet.

   

  Kommentator: Jacob Prytz Hansen

  Kamp: Inter-Bologna (Serie A)

  2
  Din karakter
 • Andreas Skov Olsen

  Bologna

  Andreas Skov Olsen er skadet og var ikke i truppen. Han får derfor ingen karakter. 

   

  Kamp: Inter-Bologna (Serie A)

  UB
  Din karakter
 • Andreas Cornelius

  Parma

  Han kom ind i pausen, hvor han kom ind og var med til at give noget fylde i feltet med sin fysik og power. De brugte ham som opspilsstation, og det havde de manglet i 1. halvleg. Han kom til et par afslutninger, men de var ikke farlige. Han var med til at gøre, at de kunne trykke mere på og var på den måde medvirkende til, at de kom tilbage.

   

  Kommentator: John Bisgaard

  Kamp: Parma-Fiorentina (Serie A)

  3
  Din karakter
 • Jens Stryger Larsen

  Udinese

  Defensivt havde han det nemt, for han stod over for Cassata, der normalt er central midt. Han fik lov til at komme noget mere frem på banen, og han kombinerede fint med Rodrigo De Paul. Han kom også til nogle fine indlæg, og så skulle han have scoret. Hvis han havde gjort det, ville han være tæt på et 6-tal faktisk.

   

  Ekspert: Michael Rundager

  Kamp: Udinese-Genoa (Serie A)

  4
  Din karakter
 • Lukas Lerager

  Genoa

  Han bidrog ikke med noget på bolden. Han markerede fint og sørgede for, at Udinese ikke havde nemt ved at spille sig igennem midten. På Lasagnas mål fulgte han ikke med på afleveringen fra Fofana til Lasagna, og så kunne italieneren blæse den ind. Han leverede det, man kunne forvente, men han skulle have sørget for, at der ikke blev scoret på situationen, og det gjorde der.  

   

  Ekspert: Michael Rundager

  Kamp: Udinese-Genoa (Serie A)

  2
  Din karakter
 • Lasse Schöne

  Genoa

  Lasse Schöne havde karantæne og får dermed ingen karakter. 

   

  Ekspert: Michael Rundager

  Kamp: Udinese-Genoa (Serie A)

  UB
  Din karakter
 • Peter Ankersen

  Genoa

  Peter Ankersen er skadet og var derfor ikke i truppen til kampen. 

   

  Ekspert: Michael Rundager

  Kamp: Udinese-Genoa (Serie A)

   

  UB
  Din karakter
 • Martin Braithwaite

  FC Barcelona

  Braithwaite kommer ind ved stillingen 3-1 og får spillet sig frem til to chancer. Havde han scoret på én af dem, havde han fået en højere karakter. Han udfyldte sin rolle fint og kom frem til to fine chancer, som han måske skulle have scoret på. Men han kommer trods alt frem til chancerne.

   

  Ekspert: Andreas Laudrup

  Kamp: Villarreal-FC Barcelona (LaLiga)

  3
  Din karakter