Fodbold

- Det er smukt, siger Mourinho om skænderi mellem to spillere

Tottenhams manager José Mourinho ser skænderi mellem Hugo Lloris og Son Heung-Min som et godt tegn.

Mandagens kamp i den engelske Premier League mellem Tottenham og Everton vil nok mest blive husket for, at hjemmeholdets Hugo Lloris og Son Heung-Min røg i totterne på hinanden på vej ud af banen efter første halvleg og måtte holdes adskilt af holdkammerater.

Men den udisciplinerede opførsel får tilsyneladende ingen konsekvenser for de to.

Tottenhams manager, José Mourinho, ser derimod den usædvanlige hændelse som tegn på, at spillerne følger et råd om være mere kritiske over for hinanden.

- Det er smukt, siger Mourinho til Sky Sports om optrinnet.

- Det er sandsynligvis et resultat af vores møder. Hvis du vil give en skylden for det, så er det mig. Jeg har kritiseret mine spillere, men de var ikke tilstrækkelig kritiske over for hinanden, siger portugiseren.

Lloris utilfreds med Son

Skænderiet mellem målmand Hugo Lloris og angriberen Son Heung-Min skyldtes ifølge førstnævnte, at sydkoreaneren efter et boldtab kort før pausen undlod at hjælpe til i forsvaret.

Det faldt ikke i god jord hos franskmanden, som ville have Son til at yde mere for holdet.

- At få en chance imod sig seks sekunder før pausen, fordi vi ikke pressede ordentligt, irriterede mig. Men det er en del af fodbold. Intet problem, vi er videre, siger Hugo Lloris til Sky Sports.

Hugo Lloris og Son Heung-Min jubler efter sejren over Everton.
José Mourinho lykønsker Hugo Lloris, Son Heung-Min og Lucas Moura med sejren over Everton.

33-årige Lloris er anfører for Tottenham.

- Jeg har bedt spillerne om at stille større krav til hinanden, siger Mourinho til det britiske medie.

- Et hold bestående af pæne og flinke fyre er tilfreds med at slutte sæsonen af med at vinde en fairplay-pokal, og det har jeg aldrig været interesseret i at vinde.

- Jeg bryder mig ikke om et hold, som ikke har en kritisk sans, siger Mourinho.

Lloris og Son gode venner igen

Han tilføjer dog, at det have været at foretrække, hvis de to spillere havde ventet med at gå i kødet på hinanden, til de var kommet ned i omklædningsrummet.

- Jeg kan godt sige jer, at mine store vinderhold havde store skænderier, lyder det fra Mourinho, der i England har vundet titler med både Chelsea og Manchester United.

Efter pausen var alt godt mellem Lloris og Son Heung-Min, som krammede hinanden på vej ud til anden halvleg. Tottenham vandt kampen 1-0 på et selvmål af Evertons Michael Keane.