Fodbold

Lavede stor fejl - men spillede 'langt hen ad vejen en perfekt kamp'

TV 2 SPORTs eksperter giver efter hver spillerunde karakterer til danskerne i LaLiga og Serie A. Se dem herunder og afgiv din personlige karakter.

Karakterer er givet fra de eksperter, der har kommenteret kampene med dansk deltagelse.

Danskernes karakterbog

Karakterskalen
 1. 6Høj klasse
 2. 5Klasse
 3. 4Over middel
 4. 3Middel
 5. 2Under middel
 6. 1Ikke så godt
 7. 0Dumpet
 8. UBUden for bedømmelse
 • Simon Kjær (Rundens dansker)

  AC Milan

  Det var langt hen af vejen en perfekt kamp. Han viste hele repertoiret og afmonterede Ronaldo en-mod-en. Kjær headede alt væk og viste stort mod, da han blokerede bolden med issen. Det ser bare helt skævt ud ved Juventus 0-2-mål. Både Kjær og Romagnoli mistimede fuldstændigt og endte med at løbe sammen. Det trækker noget ned. Det endte med ikke at have den store betydning, da de vandt, men det gør jo isoleret set ikke fejlen mindre.

   

  Ekspert: Martin Mikkelsen

  Kamp: AC Milan-Juventus (Serie A)

  4
  Din karakter
 • Daniel Wass

  Valencia

  Daniel Wass blev skiftet ind efter 75 minutter, men nåede ikke at gøre sig bemærket til en karakter. 

   

  Kamp: Valencia-Valladolid (LaLiga)

  UB
  Din karakter
 • Pione Sisto

  Celta Vigo

  Pione Sisto så hele kampen fra bænken og får dermed ingen karakter. 

   

  Kamp: Celta Vigo-Atletico Madrid (LaLiga)

  UB
  Din karakter
 • Lasse Schöne

  Genoa

  Han spillede faktisk en god kamp. Han var lidt mere involveret end sidst mod Juventus. Langt hen ad vejen gjorde han det rigtig godt og skillede sig fint af med bolden. Han havde svært ved at gøre forskellen, fordi han spiller på et primitivt hold. De er dårlige til at holde fast i den. Han virkede meget frustreret, og det så ud som om, han kæmpede med at holde fokus. Det gik ud over hans spil i 2. halvleg.

   

  Ekspert: Martin Mikkelsen

  Kamp: Genoa-Napoli (Serie A)

  3
  Din karakter
 • Lukas Lerager

  Genoa

  Han så skarp ud og så ud til at være klar. Han er en god spiller. Han var rolig med bolden og kom godt af med den, men han fik ikke sat det store aftryk. Han lavede et par frispark til sidst, da tiden var ved at rinde ud. Han havde en super god bolderobring, hvor han tacklede højt på banen. Han er en moderne midtbanespiller, der er god til lidt af det hele.

   

  Ekspert: Martin Mikkelsen

  Kamp: Genoa-Napoli (Serie A)

  3
  Din karakter
 • Peter Ankersen

  Genoa

  Peter Ankersen så hele kampen fra bænken og får dermed ingen karakter. 

   

  Kamp: Genoa-Napoli (Serie A)

  UB
  Din karakter
 • Andreas Cornelius

  Parma

  Cornelius fremtvang det straffespark, som bragte Parma foran. Han tog sine dueller og var en fin opspilsstation, men han mistede også en del bolde undervejs og kom ikke selv frem til nogen afslutninger. Han blev skiftet ud i pausen.

   

  Kommentator: John Bisgaard

  Kamp: Roma-Parma (Serie A)

  3
  Din karakter
 • Martin Braithwaite

  FC Barcelona

  Martin Braithwaite kom på banen med få minutter tilbage af kampen og nåede ikke at gøre sig bemærket til en karakter. 

   

  Kamp: FC Barcelona-Espanyol (LaLiga)

   

   

  UB
  Din karakter
 • Andreas Skov Olsen

  Bologna

  Den danske Bologna-spiller gjorde comeback efter fire måneders skadespause, da han kom på banen med et kvarter igen af hjemmekampen mod Sassuolo. Bologna var bagud 0-2, da Skov Olsen kom ind, og højrekanten fik uheldig start på sit comeback, da han først sendte et skævt indlæg afsted og siden lod en bold trille under sin fod og ud til indkast. Han kom dog godt efter det og var med i opspillet til Bolognas reduceringsmål til 1-2 i overtiden, da han havde tredjesidste fod på det angreb, som Moussa Barrow endte med at score på. 

   

  Reporter: Patrik Strodl Petersen

  Kamp: Bologna-Sassuolo (Serie A)

  3
  Din karakter
 • Jens Stryger Larsen

  Udinese

  Det var en klassisk Jens Stryger-præstation. Han bevægede sig godt uden bolden, og han var teknisk stærk og omhyggelig. Han lavede kun meget få fejl – faktisk husker jeg kun en enkelt. Han havde et super godt sammenspil med Rodrigo De Paul. Defensivt passede han sin butik, og så formåede han at komme med frem og slog indlægget ved det første mål. Det var en helstøbt præstation på wingbacken.

   

  Ekspert: Martin Mikkelsen

  Kamp: SPAL-Udinese (Serie A)

  4
  Din karakter
 • Christian Eriksen

  Inter

  Christian Eriksen blev skiftet ind kort før tid og nåede ikke at gøre sig bemærket til en karakter. 

   

  Kamp: Verona-Inter (Serie A)

  UB
  Din karakter