Fodbold

Ibrahimovic med stort krav: - Jeg spiller ikke for en kontrakt

AC Milan spiller i øjeblikket for at kunne komme i Europa League, men det bør ikke være den fremtidige målsætning, mener Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic er et af de helt store spørgsmålstegn i disse uger i Serie A.

Fortsætter han i AC Milan, skal han finde sig en ny arbejdsgiver, eller vil han stoppe karrieren?

Svenskeren, der skiftede til den italienske traditionsklub i januars transfervindue, har på det seneste antydet, at han ikke påtænker at forlænge kontrakten, der udløber ved udgangen af denne sæson.

Men det er heller ikke udelukket, hvis der sker en række ændringer i Milan. Det fortæller han i et interview med mediet Sportmediaset.

- Det her er ikke mit AC Milan. Lige nu bliver alt gjort på en anden måde, og målene er ikke de samme, som de plejede at være.

- Jeg vil have, at de skal kæmpe for mesterskabet og for Champions League. Jeg har det stadig sjovt på banen, men jeg spiller ikke for en kontrakt. Jeg bliver stimuleret ved at opnå mål. Jeg ved ikke, om jeg er her næste sæson, siger Zlatan Ibrahimovic.

"Ibra passer ikke til Europa League"

Angriberen har været i Milano-klubben ad to omgange. Første gang var i perioden 2010-2012, hvor han var med til at vinde det italienske mesterskab en enkelt gang.

Mesterskabet er klubben langt fra i denne sæson. AC Milan er før sæsonens sidste kampe nummer syv i Serie A. De er to point fra Napoli på sjettepladsen, der giver adgang til Europa League næste sæson.

Men det er ikke godt nok, mener den 38-årige svensker, der tidligere i karrieren har vundet netop den turnering med Manchester United.

- Ibra passer ikke til Europa League, og Milan er ikke en klub, der hører til i Europa League, siger han i et interview med La Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic har siden sin ankomst i januar spillet 11 kampe i Serie A og scoret 5 mål. Men det er altså fortsat uvist, om det er for "Rossoneri", han skal score sine mål efter sommerpausen.

Til Sportmediaset siger han, at heller ikke Milan har kontaktet hans lejr endnu med henblik på en forlængelse.

- Om jeg forventer et opkald? Det ved jeg ikke, men ingen har ringet til mig endnu.