Fodbold

Tottenham-spillers lillebror dræbt af skud

Tottenham-backspilleren Serge Auriers bror blev mandag morgen dræbt af skud uden for en natklub i Toulouse.

Dagen efter Tottenhams 2-1-sejr over Arsenal har Tottenham-spilleren Serge Aurier modtaget en tragisk nyhed.

Hans lillebror, Christopher Aurier, er død i en alder af 26 år.

- Klubben er dybt ked af at bekræfte medieberetninger om, at Serge Auriers bror døde tidligt denne morgen. Alle i klubben sender deres dybeste medfølelse til Serge og hans familie. Vores tanker er med dem alle, skriver Tottenham på Twitter.

Christopher Aurier døde efter at være blevet skudt i maven uden for en natklub i Toulouse i Frankrig. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Hans liv stod ikke til at redde på hospitalet i Rangueil mandag morgen.

Mandag har flere franske og britiske medier erfaret, at gerningsmanden er på fri fod.

Som ungdomsspiller var Christopher Aurier en del af akademiholdet på franske Lens sammen med sin et år ændre storebror, Serge Aurier. Modsat Serge slog Christopher dog aldrig igennem og blev aldrig professionel fodboldspiller.

Serge Aurier spillede hele kampen mod Arsenal søndag. London-klubben spiller igen onsdag på udebane mod Newcastle. Det er endnu uvist, hvorvidt den tragiske nyhed får betydning for den ivorianske backspillers deltagelse i kampen.