Fodbold

Stor ballade efter slutfløjt i Brøndby: - Han skal holde sig væk, siger Okore

AaB vandt 1-0 på udebane over Brøndby, men kampen fik en grim afslutning, hvor de to holds spillere endte i tumult efter slutfløjt.

Forløsningen var stor i AaB-lejren, da Superliga-kampen søndag aften mod Brøndby blev fløjtet af, og nordjyderne kunne rejse hjem med tre point.

Men måske var glæden også lidt for stor. AaB's Jores Okore vendte sig i sekunderne efter slutfløjt mod Brøndbys ene endetribune og jublede ud imod hjemmeholdets fans.

Vi har lige tabt, og der er lidt dårlig fodbold-stemning. Så kommer Kusk og hiver mig i håret

Kasper Fisker til Canal 9

Det var Brøndbys Andreas Maxsø alt andet end tilfreds med, og derfor tog han fat i AaB-spilleren for at tale et alvorsord. Okore var tydeligvis uenig i de ord, der blev rettet imod ham, men parterne så ud til at være på vej hver til sit, da Brøndbys Kasper Fisker pludselig kom løbende og blandede sig.

Herfra eskalerede situationen, og så var det i stedet to store grupper af spillere fra begge lejre, der råbte ad hinanden, mens flere af spillerne på begge hold ihærdigt forsøgte at holde med- og modspillere væk fra hinanden.

Okore: - Fisker skal holde sig væk

Efter kampen forklarede Jores Okore over for Canal 9, hvordan han oplevede situationen.

- Jeg jubler, og så kommer Maxsø, fordi han føler, jeg hoverer. Det gør jeg ikke, men det føler han, så han siger, jeg skal vise noget respekt. Jeg tager en diskussion med Maxsø, og vi kender hinanden, fordi vi har spillet sammen før, indleder Okore og forklarer så, hvordan han oplevede sekvensen, hvor Kasper Fisker blev involveret.

- Han løber frem og provokerer. Det er ikke noget, han skal gøre. Han er ikke en del af samtalen, og han står og giver highfives til nogle andre. Så jeg forstår ikke, hvad han ser, der skal gøre ham så sur, at han skal sprinte hen i hovedet på mig. For han kan ikke høre, hvad jeg siger, og jeg snakker ikke til ham. Han skal holde sig væk, når jeg ikke snakker til ham.

Kasper Fisker erkendte over for Canal 9 efter kampen, at han måske ikke skulle have blandet sig, men at han blot prøvede at få Okore til at gå mod omklædningsrummet frem for at "opildne Brøndbys fans".

Kusk rev Kasper Fisker i håret

Midt i tumulten efterfølgende kunne man også se på TV-billederne, hvordan AaB's Kasper Kusk af ukendte årsager valgte at tage fat og hive lidt i Kasper Fiskers hårknold. Det fik Brøndby-spilleren til at komme endnu mere op i det røde felt og råbe vredt af Kusk, der grinte lettere hoverende den modsatte vej.

Efter kampen var "hadet" dog ikke større, end at Fisker og Kusk kunne give hinanden en krammer på sidelinjen, fordi de dybest set har et godt forhold til hinanden.

- Det ligner ikke Kusk. Vi står og diskuterer i forhold til mig, Okore og Thelander. Vi har lige tabt, og der er lidt dårlig fodbold-stemning. Så kommer Kusk og hiver mig i håret. Jeg ser det egentlig mest som en lille drillepind - en lille narrestreg til sidst. Der er ikke noget ondt i Kusk, det ved jeg. Vi kender hinanden godt, sagde Fisker til Canal 9.

Kampens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, valgte at straffe de tumultariske scener med et gult kort til henholdsvis Jores Okore og Kasper Fisker efter tid.

AaB's Tom van Weert stod for 1-0-scoringen, da han sikkert sparkede et straffespark i mål efter ti minutter.