Fodbold

Sur Zlatan stjæler fokus i Milans storsejr

Allerede efter seks minutter råbte Zlatan Ibrahimovic ad sin holdkammerat. Senere var han utilfreds med at blive skiftet ud.

Zlatan Ibrahimovic var ikke altid lige tilfreds med sine holdkammerater og træner lørdag aften.

I AC Milans kamp mod Bologna, som svenskerens hjemmehold vandt med hele 5-1, viste han prøver på sit iltre temperament i flere situationer.

I det 61. minut, da AC Milan-træner Stefano Pioli valgte at skifte Ibrahimovic ud til fordel for Leao, var det ikke en tilfreds veteran, der satte sig på bænken.

Da han havde forladt banen, kunne det ses på tv-billederne, at han pegede ud mod banen. Ifølge Corriere dello Sport strakte han sine fem fingre ud og markerede, at han gerne ville blive på banen, så han kunne score til 5-1.

Flere italienske medier gengiver informationer fra streamingtjenesten DAZN, der rapporterer, at svenskeren skulle han have sagt til Stefano Pioli, at han gerne ville blive på banen – og at træneren da bare kunne have skiftet en anden spiller ud.

Løvebrøl i begyndelsen af kampen

Allerede i det sjette minut viste svenskeren tegn på, at han både var oplagt og let antændelig lørdag aften.

Da Theo Hernandez fra venstre side tog bolden med ind i feltet og valgte at afslutte frem for at søge Ibrahimovic, udbrød svenskeren ”No!” højlydt, så mikrofonerne på et tilskuerløst San Siro ikke kunne undgå at opfange brølet fra manden, der sammenligner sig selv med en løve.

Udover de to situationer slog han i flere situationer ud med armene og kiggede bebrejdende på sine holdkammerater, når han følte, at de tog forkerte beslutninger.

Træner: - Zlatan sagde noget

Stjerneangriberens attitude tog Milan-træneren med ro, da han blev spurgt til situationen ved udskiftningen i det 61. minut.

- Han sagde noget, men helt ærligt så forstod jeg det ikke. Vi spiller hver tredje dag, og han har lige haft en skade, så det er naturligt, at han skal hviles, sagde Stefano Pioli ifølge Football-Italia.

Den 38-årige angriber markerede sig også med gode aktioner i den time, han var på banen.

Ved 1-0-scoringen lod han elegant et indlæg fra Theo Hernandez i venstre side gå, så hans holdkammerat Stefano Saelemaekers Alexis sikkert kunne sende AC Milan i front.

Fire minutter inden udskiftningen af svenskeren lavede han en assist til holdets topscorer, Ante Rebic, ved 4-1-målet. På kanten af feltet tæmmede han bolden og i samme bevægelse dirigerede han den fladt videre til kroaten.

Milan besejrede Bologna stensikkert med 5-1 i Serie A. Video: Rasmine Stigkjær Jacobsen

5-1-sejren sender AC Milan op på sjettepladsen i Serie A. Holdet er nu ubesejret i otte kampe i træk.

Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb med Milan efter denne sæson.