Fodbold

Lyngby-spiller rasende efter kaotisk afslutning - blev spyttet i hovedet

Lyngbys Rezan Corlu fik både et rødt kort og en spytklat i hovedet i opgørets sidste sekunder.

Tacklinger og professionelle frispark hører fodbolden til.

Men det gør spytklatter rettet mod modstandere til gengæld ikke.

Ja, jeg spyttede på ham, fordi han sagde mange grimme ting, og han forlod ikke banen, selvom han havde fået rødt kort

Imed Loauti om situationen

Da Lyngby mandag aften sikrede sig overlevelse i Superligaen, gik det ikke stille til i de sidste sekunder. Her blev der delt hele tre røde kort ud, og et af dem gik til Rezan Corlu, der spillede sin sidste kamp for Lyngby.

Det hele skete efter, at Edgar Babayan nedlagde Andre Riel, og Rezan Corlu fortalte efter slutfløjt, at han blev spyttet i hovedet af Hobros Imed Louati. Corlu ville nemlig "forsvare sin holdkammerat", og det hele endte i stor tumult.

- Jeg blev spyttet i hovedet af Louati, og jeg blev skubbet, men alligevel var det mig, der fik rødt kort. Jeg håber, at dommen bliver anket, sagde Corlu efter kampen til TV3 Sport.

'Ja, jeg spyttede på ham'

Edgar Babayans tackling udløste tumult blandt spillerne, der skubbede til hinanden.

Midt i tumulten blev der sendt en spytklat afsted fra Hobro-spilleren Imed Louati, og den ramte Corlu i ansigtet. Du kan se episoden her.

Louati erkendte efter kampen, at han med vilje sendte en spytklat i Corlus retning.

- Ja, jeg spyttede på ham, fordi han sagde mange grimme ting, og han forlod ikke banen, selvom han havde fået rødt kort. Jeg ved ikke, hvad han ville, men der sker meget i momentet, fordi folk er tændte, sagde Louati om situationen.

- Jeg kan ikke fortælle, hvad han sagde, men han sagde en masse grimme ord. Når man spiller fodbold, er det på banen, og man skal ikke tale om andres familier eller sådan noget, sagde han videre ifølge Ritzau.

Rezan Corlu er udlejet fra Brøndby, og det betyder, at han nu har karantæne i den første kamp, når han vender tilbage.