Fodbold

- I behøver ikke at være arrogante, siger Lampard til Liverpool

Onsdag tog Liverpool imod Chelsea på Anfield, men undervejs i kampen gik bølgerne højt på sidelinjen mellem Jürgen Klopp og Frank Lampard.

Liverpool var ikke i humør til at lade Chelsea spolere forfesten til deres trofæceremoni onsdag aften.

Selvom Chelsea scorede tre gange på Anfield, var det ikke nok til at slå hjemmeholdet, der selv fandt vejen til målet fem gange.

De har vundet ligaen, men de behøver ikke være så arrogante omkring det

Frank Lampard

Under kampen var fejringen allerede i gang blandt fans foran stadion med fyrværkeri og pyroteknik, men på sidelinjen inde på Anfield var luften kold mellem de to holds managere.

Efter 38 minutters spil blev Sadio Mane nedlagt af Chelseas Mateo Kovacic. Den glidende tackling førte efterfølgende til et frispark til Liverpool, og det endte i en diskussion mellem Frank Lampard og Jürgen Klopp.

- Fairplay til Liverpool - de har vundet ligaen, men de behøver ikke være så arrogante omkring det. Det var min pointe til Jürgen Klopp, men jeg er videre. I kampens hede har man følelserne uden på tøjet, sagde Frank Lampard efter kampen til Sky Sports.

- For mig var det ikke en fejl af Kovacic, og der var en masse ting i kampen, der ikke gik vores vej. Men jeg har ikke noget problem med Jürgen Klopp. Den måde, han har styret Liverpool på, har været fantastisk.

'Liverpool er et fantastisk hold'

Allerede efter 23 minutter bankede Keita hjemmeholdet foran og startede, hvad der skulle blive en målfest af en kamp.

Efter situationen med Mane og Kovacic, udnyttede Liverpools Trent Alexander-Arnold frisparket, og skruede bolden direkte uden om Kepa i Chelsea-målet til stillingen 2-0.

Kort før pausen øgede Liverpool føringen til 3-0, men bare et par minutter efter reducerede Chelseas Olivier Giroud.

- Det første mål gav os håb, og gutterne viste en god karakter. Men Liverpool er et fantastisk hold, og vi har ikke råd til at begå disse fejl mod dem, sagde Lampard efter kampen.

I 2. halvleg fortsatte målfesten først med Firminos scoring til 4-1. Målet var Firminos første på Anfield siden marts 2019.

Med en scoring hver gjorde Chelseas Abraham og Pulisic dog sit for at indhente Liverpool, og efter 73 minutter var stillingen 4-3. Spændingen forsvandt dog efter 84 minutter, da Alex Oxlade-Chamberlain gjorde det til kampens resultat 5-3.

Chelsea kan sikre sig en plads i næste sæsons Champions League ved at spille uafgjort mod Wolverhampton på Stamford Bridge søndag i deres sidste kamp.

- Vi kender situationen. Det er i vores hænder at få det rigtige resultat mod et meget godt Wolves-hold. Vi er nødt til at kunne håndtere presset fra sådanne øjeblikke, hvis vi vil nå derhen, hvor vi gerne vil være. Vi er nødt til at komme os over nederlaget til Liverpool og fortsætte søndag, siger Lampard.