Fodbold

Lerager drillede dommer med speciel jubelscene: - Jeg havde lidt i banken

Efter at have fået en scoring annulleret af VAR sendte Lerager en særlig hilsen til VAR-rummet, da han scorede senere i kampen.

To gange sendte Lukas Lerager bolden i mål, da Genoa onsdag mødte Sampdoria.

Men det er kun det ene, som danskeren står noteret for, da han i dommerens tillægstid i 1. halvleg fik annulleret en scoring til 2-1.

- Først får jeg scoret det her mål, og så er Sampdoria-spillerne lidt i protest, da de mener, at der er frispark til keeperen, siger Lukas Lerager til TV 2 SPORT og uddyber:

- Men vi løber op og tænker, at vi har scoret. Dommeren vælger at dømme mål, men Sampdoria brokker sig stadig. Han tager sig så til øret igen og får meldinger fra VAR-vognen om, at der skulle være offside.

Samme dommer kom ind og skulle have isbad hos os, så jeg tænkte, at jeg havde lidt i banken

Lukas Lerager

Den 27-årige midtbanespiller sendte bolden i mål fra få meters afstand, men efter videogennemsyn blev målet underkendt, da dommeren vurderede, at en Genoa-spiller havde generet Sampdorias målmand.

'Spas og løjer'

18 minutter før slutfløjtet havde Lerager heldigvis succes i støvlen endnu en gang.

Med et tørt, fladt spark fra kanten af feltet sendte den danske landsholdsspiller bolden i mål til stillingen 2-1.

Efterfølgende fejrede danskeren scoringen ved at sende en 'VAR-hilsen' til dommeren, hvor han tog sin ene finger op til øret, som dommerne gør, når de skal signalere, at de får noget at vide fra VAR-rummet.

- Det er en speciel situation, men det var bare noget, der faldt mig ind, da vi scorede til 2-1. Det var spas og løjer, siger Lerager om jubelscencen.

Målscoreren var dog ikke bange for at få en advarsel for den alternative jubelscene.

- Da vi spillede hjemme mod SPAL, kom samme dommer ind og skulle have isbad hos os, så jeg tænkte, at jeg havde lidt i banken.

En vigtig scoring

Danskerklubben Genoa kæmper lige nu en hård kamp for at undgå nedrykning fra Serie A.

Derfor var Leragers sejrsmål onsdag et vigtigt spark i den rigtige retning.

- Det var utrolig fantastisk, og det var en fed sejr. Det er noget, Genoa ikke har gjort i fire år, så det var rigtig dejligt og tre vigtige point.

Lokalderbyet mod Sampdoria endte 2-1, og det var Genoas tredje sejr i de seneste fire kampe.

- Vi har taget nogle vigtige sejre i de seneste fire kampe, selvom vi havde Torino-kampen, hvor det ikke gik, som det skulle. Vi tænker på os selv og får skrabet de point sammen, vi skal have, for at blive i Serie A.

Eftersom nedrykningsrivalen Lecce også hentede tre point onsdag aften, kan Leragers sejrsmål vise sig af afgørende betydning, når regnskabet skal gøre op efter sæsonen.

Det betyder nemlig, at Genoa fortsat har et forspring på fire point til Lecce, som ligger lige under stregen. Begge hold mangler at spille tre kampe.