Fodbold

AC Milan og Atalanta spiller Juventus tættere på mesterskabet

AC Milan og Atalanta spillede uafgjort i fredagens sene kamp. Et resultat der sender Juventus tættere på det italienske mesterskab.

Der var vigtige point på spil for begge klubber, der kæmper i toppen af rækken.

Men et uafgjort resultat kunne ingen af klubberne rigtigt bruge til noget. Det kan i stedet Juventus, der nu kun skal bruge et enkelt point i de sidste tre kampe for at holde Atalanta bag sig.

Simon Kjær havde været småskadet op til kampen, men han var blevet klar og havde endnu engang fundet vej til startopstillingen, ligesom også Zlatan Ibrahimovic var med fra start for AC Milan.

Efter et kvarters tid kunne danskeren se sin holdkammerat Hakan Calhanoglu bringe hjemmeholdet foran på et fremragende frispark. Milan-spillerne stod ellers klar til at møde hans indlæg, men i stedet valgte han at sparke direkte og sende bolden helt over i det fjerneste hjørne.

Ti minutters tid efter fik Atalanta chancen fra straffesparkspletten, efter at Ruslan Malinovsky blev stemplet. Han tog sig selv af forsøget, men i målet reddede Donnarumma flot.

Der gik dog ikke mange minutter, før Atalanta fik udlignet. En løs bold havnede for fødderne af Duvan Zapata, og så kunne han sikkert sætte sit 18. ligamål i kassen.

I anden halvleg var der knap så mange chancer, selvom tempoet fortsat var højt. Med et kvarter igen var AC Milans Bonnaventura tæt på at sende hjemmeholdet på sejrskurs. Hans forsøg tog dog det inderste af stolpen.

Ingen af holdene formåede at få scoret yderligere, og så endte kampen 1-1.

Dermed mister begge klubber et skridt i kampen om topplaceringerne. For Atalanta betyder det, at de fortsat er på andenpladsen med fem point op til Juventus på førstepladsen, mens AC Milan forbliver på sjettepladsen.

Juventus mangler bare en enkelt sejr for at sikre sig det italienske mesterskab.