Fodbold

Lampard fortryder to ord rettet mod Liverpool-bænken

Klopp har svaret igen på Lampards kritik af Liverpool, og Lampard fortryder at have sagt to bestemte ord.

Onsdag lagde Anfield græs til Liverpools trofæceremoni.

Men inden da var græstæppet en slagmark.

Jeg har også to unge døtre, der er på de sociale medier, så det fortryder jeg

Frank Lampard om sine ord rettet mod Liverpool-bænken

I kampen mellem Liverpool og Chelsea blev der scoret hele otte gange, hvor hjemmeholdet vandt 5-3. Men det var ikke kun på banen, der blev kæmpet en kamp.

På trænerbænken røg de to holds managere nemlig i totterne på hinanden, da de var uenige om et frispark, der blev dømt til hjemmeholdets fordel.

I et interview med Sky Sports efter kampen advarede Lampard Liverpool mod ikke at blive for arrogante med den nye mesterskabstitel. Fredag svarede Jürgen Klopp så igen på kritikken.

- Du kan ikke ramme mig og min trænerbænk med sådan en kommentar, fordi vi er ikke arrogante. Vi er nok det modsatte af arrogante, sagde Klopp fredag i en online-session til pressen.

At sige sådan efter kampen er ikke okay. Det er Frank nødt til at lære

Jürgen Klopp

Liverpool-manageren har fuld forståelse for, at Lampard sagde noget i kampens hede, men han er ikke tilfreds med de udtalelser, Chelsea-træneren er kommet med efter de 90 minutter plus tillægstid.

- Frank var tydeligvis i konkurrencehumør. Det respekterer jeg højt. For min skyld kan man i sådan en situation sige, hvad man vil. Han kom her for at vinde kampen og for at få point og kvalificere sig til Champions League. Det respekterer jeg.

- Men han er nødt til at lære, at kampen slutter når fløjten lyder, det gjorde han ikke. At sige sådan efter kampen er ikke okay. Det er Frank nødt til at lære. Heldigvis har han lang tid til at lære det, fordi han er en ung træner.

'Fuck off'

Efter kontroversen er et videoklip af Frank Lampard gået viralt på de sociale medier.

Jeg fortryder ikke, at jeg forsvarede mit hold

Frank Lampard

I klippet kan man blandt andet høre Chelsea-manageren sige "fuck off" rettet mod en af Liverpools assistenttrænere.

Efterfølgende har Frank Lampard fortrudt sit sprogvalg, men ikke at han forsvarede sit hold.

- Jeg har set videoen, og hvad jeg sagde. Jeg fortryder det sprog, jeg valgte at bruge, fordi videoen som denne bliver vist mange gange på de sociale medier. Jeg har også to unge døtre, der er på de sociale medier, så det fortryder jeg, siger Frank Lampard til pressen.

- Men jeg fortryder ikke, at jeg forsvarede mit hold.

Sur på Klopps trænerteam

I interviewet gør Lampard det desuden klart, at han på intet tidspunkt var irriteret over Liverpools fejring af mesterskabet.

- Der er gået nogle rygter om, at jeg skulle have været sur over fejringen af Liverpool. Langt fra. Jeg synes, at Liverpool skal fejre den sæson, de har haft, så meget som de vil.

- Jeg ville sågar have delt en øl med Jürgen Klopp efter kampen og skålet over deres præstation i år.

- Men der var nogle ting fra deres trænerbænk, som jeg syntes var for meget. Ikke fra Klopp, men fra folk bag ham, som gik over stregen. Det var det, der ophidsede mig.

- Følelserne sidder uden på tøjet for de fleste trænere, spillere og fans. Men jeg fortryder mit sprog og er videre.

Både Liverpool og Chelsea spiller deres sidste kamp i sæsonen på søndag. Her møder Liverpool på udebane Newcastle, mens Chelsea spiller for tredjepladsen, når de tager imod Wolverhampton.