Fodbold

- Vi skal være grådige, siger Jürgen Klopp

Liverpool-manager Jürgen Klopp ser allerede frem til den kommende Premier League-sæson, hvor han har ambitioner om at blive endnu bedre.

En suveræn Premier League-sæson fra Liverpools side er snart ved at være forbi.

Søndag møder de Newcastle i sæsonafslutningen, hvor de med en sejr kan komme op på 99 point.

En stor bedrift, der bliver svær at overgå. Men at overgå den er lige præcis, hvad holdets ambitiøse manager, Jürgen Klopp, går efter på den anden side af sommeren. Alt andet ville ikke give mening ifølge tyskeren.

- Vi skal være grådige, opsatte og mange andre ting. Grådighed er ikke et fint ord, men i sportsverdenen er det en meget vigtig tankegang. Vi skal altid være sultne efter mere. Det er bare sådan, vi er. Vi er trænet og uddannet til det. Men vi er nok ikke det eneste hold, der tænker sådan, siger Jürgen Klopp til TV 2 Norge.

Inden søndagens sidste spillerunde har Liverpool 18 points forspring ned til andenpladsen, Manchester City. Det solide forspring sikrede dem allerede trofæet den 25. juni.

30 års mesterskabstørke ovre

Liverpool-stjernerne måtte dog vente til sæsonens sidste hjemmekamp med at løfte det eftertragtede trofæ, som er klubbens første i 30 år. Det længe ventede øjeblik skete i torsdags på Anfield.

Jürgen Klopp tilføjer, at han ikke kan garantere, at der ikke venter endnu 30 års mesterskabstørke i den fodboldglade by, men at han gør alt for, at det ikke sker.

- Jeg er overbevist om, at gutterne er klar. Klar til denne vidunderlige jagt. De kender lugten af succes nu. Det vil de have mere af. Men vi er heller ikke dumme. Vi ved, vi må kæmpe for det.

Efter Liverpools længe ventede mesterskab er Jürgen Klopp blevet hyldet for bedriften i Liverpool by. Her med street art af tyskerens ansigt.

Den 53-årige tysker overtog styringen i Liverpool tilbage i 2015 og underskrev i december sidste år en fireårig kontraktforlængelse. Han fortæller, at han allerede nu ser på, om holdet kan forbedre sig til den kommende sæson i forskellige dele af spillet.

Den kommende Premier League-sæson begynder den 12. september.