Fodbold

Angriber forlader Brøndby - frisør afslørede exit

Mraz tager tilbage til Italien. Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix

Den lejede angriber Samuel Mraz får ikke forlænget sit ophold hos Brøndby, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Han var tilknyttet Brøndby i den netop afsluttede sæson.

Men nu tager den slovakiske angriber tilbage til sin italienske klub.

- Sam har været ramt af en meget uregelmæssig sæson i forhold til at opnå længere perioder med stabil fast spilletid. Selvom Sam utvivlsomt har potentiale og kvalitet, vil vi i første omgang ikke gøre brug af den købsoption, vi har i aftalen med Empoli, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

- Det har ikke været en nem beslutning, men som situationen er, så er det den rigtige beslutning at tage. Vi vil gerne takke Samuel for hans indsats for klubben, og vi vil følge hans næste periode tæt.

Frisør afslørede skifte

Samuel Mraz nåede at spille 23 kampe og score fem gange for Brøndby IF.

Men for Brøndbys allerstørste fans kommer nyheden måske ikke som den helt store overraskelse. Tidligere tirsdag kunne man nemlig se, at Vallensbæk-frisøren Mürsel Colak "afslørerede", at han ikke blev i klubben.

- Tak for denne gang, Samuel Mraz. Held og lykke i fremtiden, skrev frisøren.

Og Carsten V. Jensen erkender, at frisøren kom dem i forkøbet. Brøndby blev fanget på midtvejen, som i et godt spil rundbold, men hvor man ikke kom i mål ved nærmeste kegle.

- For dem, der har fået denne nyhed gennem medierne foranlediget af Sams frisør, er der jo bare at sige, at frisøren havde ret denne gang, siger sportsdirektøren.