Fodbold

Solbakken forsvarer sig: N’Doye forhandler ikke selv sine kontrakter

FCK-manager Ståle Solbakken forklarer, at klubben strakte sig langt i kontraktforhandlingerne, fordi Dame N'Doye er den, han er.

Der skulle ikke gå mange timer efter Dame N’Doyes smækken med døren, til at FCK-manager Ståle Solbakken nu uddyber sin side af sagen om angriberens FCK-exit.

Det gør nordmanden i et stort interview på FC Københavns hjemmeside.

- Vi har strakt os langt, fordi Dame N’Doye er den, han er. Alle ved, at der er en kæmpe usikkerhed forbundet med N’Doyes situation, siger Solbakken.

Her henviser han til den 35-årige angribers skadeshistorik. I den forgangne sæson har han været ukampdygtig i lange perioder, og derfor kunne FCK ikke tilbyde Dame N’Doye den løn, han ønskede.

Det tilbud, de endte med, var ikke i nærheden af noget, angriberen kunne se sig selv acceptere. Det skrev han på sin Instagram-story fredag, hvor han skriver, at ”visse tilbud betyder ”smut””.

- Det, man skal huske på, er, at N'Doye ikke selv forhandler sine kontrakter. Han lader andre om det. Der har været en dansk og en senegalesisk repræsentant ovre som hver gang, vi har skullet forhandle.

- Vi er rigtig kede af, at det ikke gik denne gang. Vi havde en "heartbroken conversation" i går (torsdag, red.). Vi har gjort alt, vi kan, i vores optik. N'Doye er indforstået med, at det er blevet, som det er blevet, siger Ståle Solbakken.

Dame N'Doye nåede at spille 217 kampe og score 118 mål for FC København og er derfor den klart mest scorende spiller i FCK’s historie.