Fodbold

Anfører i tårer smidt på porten: - Min søn forstår det ikke

Dani Parejo var i tårer, da han skulle fortælle sine fans, at han skifter til Villareal. Ritzau Scanpix / Screendump

Dani Parejo troede, han skulle spille i Valencia, til han gik på pension. Men anføreren er nu blevet sendt afsted til Villareal.

Det virtuelle pressemøde var kun lige gået i gang, og med det samme pressede tårerne sig på.

Dani Parejo, der var anfører for Valencia i den netop afsluttede sæson, forlader nemlig klubben og skifter til rivalerne fra Villareal.

Det sker på trods af, at Parejo gerne ville blive i klubben, men det ønskede Valencia ikke. Og det var med tårer i øjnene, at den 31-årige spiller meddelte det til sine fans.

- Jeg har to hjem i Valencia. Det ene er mit eget, og det andet er Mestalla (Valencias stadion, red.). Jeg ville gerne have gået på pension i klubben, men sådan skulle det ikke blive. Sådan er fodbold, siger han på et pressemøde, han selv har arrangeret.

- Jeg er trist og såret, fordi jeg har været her ni år nu, og jeg har oplevet mange smukke øjeblikke. Mine børn er små, men Diego ved lidt. Dani forstår ikke, hvorfor jeg har skiftet hold, da han altid har været i Valencia. Jeg har fortalt ham, at fodbold er sådan.

Parejo måtte selv arrangere det lille, interimistiske pressemøde, da Valencia ikke ville arrangere et for klubbens nu tidligere anfører. Derfor talte han til klubbens fans fra sit hjem i Valencia.

Jeg ved ikke, om de vil hænge et billede op af mig, men for mig er Valencia det bedste

Dani Parejo

En klub i kaos?

Skiftet kommer efter en hektisk tid i Valencia, der fyrede cheftræneren efter sæsonen og nu har sagt farvel til store spillere.

For to uger siden skiftede fløjspilleren Ferran Torres til Manchester City, imens Francis Coquelin onsdag formiddag foretog samme skifte, som Parejo nu også har taget.

Sidstnævnte tegner på sit lille pressemøde et billede af, at der er kaos i klubben efter en skuffende niendeplads i sæsonen.

- Jeg ved ikke, hvem der har ansvaret for at tage denne beslutning, så jeg kan ikke fortælle så meget mere. Vi ved ikke rigtigt, hvad der sker. Ingen får noget at vide.

- Men jeg håber, at folk kommer til at huske mig. Jeg ved ikke, om de vil hænge et billede op af mig, men for mig er Valencia det bedste, siger Parejo.

Midtbanespilleren ved ikke, om beslutningen af noget med økonomi at gøre.

Valencia fyrede Albert Celades i juni og har erstattet ham med Javi Gracia.