Fodbold

Real Madrid henter norsk stjerne hjem

Martin Ødegaard vender tilbage til Real Madrid. Jonathan Nackstrand / Scanpix Denmark

Real Sociedad bekræfter, at Martin Ødegaard ikke spiller for klubben i den kommende sæson og vender dermed tilbage til Real Madrid.

- Det er svært at efterlade et aftryk på så kort tid, men det har Martin Ødegaard gjort.

Sådan indleder Real Sociedad en besked på sin hjemmeside, hvor de bekræfter, at nordmanden, der var udlejet fra Real Madrid, vender tilbage til hovedstadsklubben, når hans lejeaftale udløber.

- Han forlader os for at vende tilbage til Real Madrid, men vi vil aldrig glemme den glæde, han har tilført denne sæson, skriver Sociedad.

- Hans mål, hans fodbold, hans karakter, hans indsats og ydmyghed har betydet, at han vil blive husket af hele klubbens familie. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden.

Ødegaard var udlånt til den baskiske klub på en toårig lejeaftale.

'En fantastisk spiller i fremtiden'

Martin Ødegaard har flere gange i denne LaLiga-sæson vist, hvor Real Madrid hentede ham for tre millioner euro i 2015, da han var bare 16 år.

Han har også fået opmærksomhed fra cheftræner Zinedine Zidane undervejs, der storroste den nu 21-årige nordmand.

- Han bliver en fantastisk spiller i fremtiden, og han gør det virkelig godt i Real Sociedad, sagde Zidane tidligere på sæsonen.

Zinedine Zidane ville dog ikke fortælle yderligere om, hvad planen er med nordmanden.

- Jeg kommer ikke til at fortælle, hvad vi kommer til at gøre med Martin. Vi er nødt til at respektere, at han i år spiller for en anden klub - og så må fremtiden vise, hvad klubben (Real Madrid, red.) kommer til at gøre med ham, men vi kender ham rigtig godt.

Siden Martin Ødegaard i en alder af 16 år blev solgt fra norske Strømsgodset til 'Kongeklubben', har han været udlejet til Heerenveen, Vitesse og nu senest Real Sociedad.

Martin Ødegaard, da han blev præsenteret i Real Madrid.