Fodbold

Bekræfter bud på Sisto: - Beslutningen vil være hans egen

Celta Vigo har modtaget bud på Pione Sisto. Jose Jordan / Ritzau Scanpix

Pione Sisto ser ud til at være fortid i Celta Vigo, da klubbens præsident bekræfter, at de har modtaget bud på danskeren.

Meget kan tyde på, at Pione Sisto har spillet sin sidste kamp i Celta Vigo.

Det sker efter en hektisk sæson i klubben, hvor danskeren blandt andet trak overskrifter, da han tog en køretur på 3000 kilometer fra Spanien til Danmark tilbage i marts.

Siden kom han tilbage til klubben og fik en bøde for sin handling. Danskeren spillede 87 minutter i Vigos sidste kamp i LaLiga, men forinden havde han et stræk på ni kampe, hvor han slet ikke så banen.

Klubbens præsident Carlos Mourino bekræfter, at de har modtaget et bud på danskeren, men at det ikke var stort nok.

- Der er kommet et bud på Sisto, men det er småt i vores øjne, og beslutningen vil altid være hans egen.

- Han har tidligere haft muligheder for flere millioner, hvor han dog ikke ville afsted, siger Mourino ifølge Celtas Twitter-konto.

'Lad os endelig få Sisto tilbage'

Udmeldingen fra præsidenten kommer efter, at træneren 9. juni ellers meddelte, at han igen var inde omkring truppen.

Men han sagde dog også, at han krævede særbehandling.

- Han er en spiller med anderledes karakterstik end alle andre spillere, vi har. Vi har ingen som ham, og vi er nødt til at forstå ham, sagde Celta Vigo-træner Óscar García Junyent og tilføjede:

- Han kommer fra en anden kultur, har en anden uddannelse, og det, som vi ser som normalt, ser han anderledes på.

Tilbage til Danmark?

FC Midtjylland er en af de klubber, der har været interesseret i danskeren. Ritzau spurgte Erik Sviatchenko om emnet i slutningen af juli, og han bød Sisto særdeles velkommen i FC Midtjylland.

- Lad os endelig få Sisto tilbage. Han er en fantastisk spiller, og sidst han var her, var han jo magisk. Men det er jo hypotetisk for mig at sige. Det er op til Pione selv. Han er klog og dygtig, og hvis han synes, det er det rigtige, så må vi se. Han er i hvert fald velkommen, sagde Sviatchenko.

Celta Vigo sikrede sig endnu en sæson i LaLiga, da de sluttede på 17.-pladsen med 37 point. Leganes, Mallorca og Espanyol rykkede ned.