Fodbold

- Det vildeste er, at det var fortjent, siger Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen og Leipzig kan nu se frem til at møde Paris Saint-Germain i Champions Leagues semifinaler. Pool / Ritzau Scanpix

Yussuf Poulsen mener, at Leipzigs sejr over Atletico Madrid i Champions League-kvartfinalen torsdag aften var yderst fortjent.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen spillede hele kampen, da RB Leipzig torsdag aften formåede at vinde 2-1 over Atlético Madrid og dermed spille sig i semifinalen i Champions League.

Poulsen, der har rekorden for flest kampe i RB Leipzig-trøjen, var desuden anfører for det tyske mandskab.

- Det er kæmpestort, og der er også så meget historie i det for mig og for klubben. Det var en fantastisk indsats i dag.

- Det vildeste er, at det var fortjent. Vi var bedre end Atlético stort set hele kampen. Vi var ikke heldige, vi var det bedste hold, sagde Yussuf Poulsens til TV3+ efter kampen.

Poulsen havde det ofte svært i torsdagens kamp, hvor han som alene angriber stod over for et stærkt Atlético-forsvar. Vigtigst af alt var det dog, at Leipzigs Tyler Adams med et afrettet skud sikrede tyskerne sejren med sin scoring i det 88. minut.

Kampen blev spillet i Lissabon som en del af et særlig format, hvor både kvartfinaler, semifinaler og finale afgøres over én kamp. Opgøret blev også afviklet uden tilskuere.

I semifinalen tirsdag aften skal Leipzig møde Paris Saint-Germain, der leverede et stort comeback onsdag. De øvrige kvartfinaler står mellem Manchester City og Lyon samt Barcelona og Bayern München.

Der var stor jubel hos Youssuf Poulsen og co. efter sidste fløjt i kampen mod Atletico Madrid.