Fodbold

Koeman giver kækt svar på spørgsmål om Suarez' fremtid

Ajax Amsterdam kan være den nye destination for Luis Suarez. Barcelonas træner afviser ikke at lade angriberen skifte tilbage til Holland.

Luis Suarez blev onsdag indirekte placeret på Barcelonas transferliste, da han ikke figurerede på præsident Josep Maria Bartomeus liste over fredede spillere.

Samtidig er den 33-årige angriber i ugens løb blevet rygtet tilbage til Ajax, hvor han for ti år siden fik sit gennembrud. Torsdag pustede den nye Barcelona-træner, Ronald Koeman, til den historie.

I et interview med hollandske Radio 538 blev Koeman spurgt af værten, om han ikke nok ville lade Suarez komme til Ajax.

- Hvis det gør dig glad, så er det i orden, lød svaret ifølge De Telegraaf.

Luis Suarez spillede i Ajax fra 2007 til 2011, han han scorede 111 mål og lavede 68 oplæg i bare 159 kampe. Herfra gik turen til Liverpool og sidenhen altså Barcelona.

Flere medier skriver, at den hollandske storklub allerede skulle have budt på Suarez.

Disse spillere skal tilbringe 'mange år' i Barcelona

Barcelona er i gang med at hele sårene efter en skidt sæson, der sluttede med et sviende nederlag på 8-2 til Bayern München i Champions League fredag i sidste uge.

I midtugen valgte klubpræsidenten at sætte navn på de spillere, der med sikkerhed ikke bliver solgt denne sommer og oplyste derudover, at 'legendariske spillere' kommer til at forlade klubben.

- Det ville være en kliché kun at nævne Messi. Han er den bedst spiller i historien, men der er andre spillere, der ikke er til salg.

- Ter Stegen, Lenglet, De Jong, Semedo, Dembélé, Griezmann. Det er spillere, vi sætter vores lid til og som kommer til at tilbringe mange år i Barcelona, siger Josep Maria Bartomeu til Mundo Deportivo.

Luis Suarez kom til Barcelona i 2014. Angriberen har scoret 198 mål og lavet 109 oplæg i 283 kampe for den catalanske klub.